Антистрес, детокс и подмладяване с иновативната система DERMIO CARE

мар. 8, 2014   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Новини, Статии  //  No Comments

ЗАЩО СА НИ НУЖНИ ОТРИЦАТЕЛНИ ЙОНИ?

Според разбиранията на квантовата физика, човек е „електро същество”. По природа ние сме заредени с положителни електрони, а от гледна точка на физиологията „живот“ означава обмяна на веществата и за да се случи това в нашето тяло, имаме нужда от отрицателно заредени електрони. Чак когато положителните и отрицателни йони се срещнат в нашите клетки, тогава са изпълнени предпоставките за обмяна на веществата и наличие на живот. За да можем да си набавим необходимите отрицателно заредени електрони, ние трябва да вдишваме достатъчно количество кислород. По този начин е възможен животът и обмяната на веществата. Всъщност има достатъчно кислород във въздуха около нас, но въпреки това нашия бял дроб ни дава твърде ограничено количество.

С напредване на годините белите дробове могат да доставят все по-малко от необходимия за нашето тяло кислород.

Причината е в естествения процес на стареене и дегенерация на тялото. При разпределение на кислорода нашият организъм предпочита първо да зареди с енергия жизненоважните органи като сърце, далак, черен дроб, бъбреци и едва след това дава енергия за изграждане на костите, съединителната тъкан и накрая за кожата. При това разпределение често за кожата не остава достатъчно от необходимото ѝ количество кислород. Нашият най-голям орган кожата страда най-много от липсата на енергия и това личи от намаленото клетъчно делене. Кожата става по-тънка и по-малко стегната. И това е причината за стареенето ѝ: именно липса на енергия. При иновативната система Dermionology става въпрос точно за доставка отвън на тази енергия, която иначе би трябвало да ни бъде доставена от кислорода.

Dermionology дава на кожата голям заряд от концентрирана форма на отрицателни йони. Това не са кислородни молекули, които кожата не би могла да приеме повече т.е. това не е кислородна терапия, а сила от електроните.

МЕХАНИЗЪМ НА ДЕЙСТВИЕ

 • 2% от дишането се осъществява през кожата.
 • Човекът е положително заредено същество и привлича отрицателно заредените йони. (Този процес се ускорява и от електролитен гел)
 • Попадналите в организма отрицателни йони се свързват със съществуващите там положителни йони, които водят до свръх киселинност и по този начин ги неутрализират.
 • Крайният продукт е вода, която се изхвърля посредством лимфната система.

Dermionology снабдява тялото с отрицателни йони.

Резултатът: киселината се неутрализира. Изолира се и се изхвърля чрез кожата и пикочните пътища.

С други думи киселината в тъканта се превръща с помощта на Dermionology във вода и основа.

Това, което важи за киселината важи и за други отровни вещества и свободни радикали в тялото. Те са агресивни, само защото им липсват един или повече електрони и те се опитват да си ги набавят. Dermionology може да ги неутрализира и да ги направи безвредни, след което те ще бъдат отделени от организма под формата на пикочна киселина.

DERMIONOLOGY въздейства върху:

 • Кожата
 • Мозъка
 • Цялото тяло.

Активира се лимфната система и затова трябва да се пие повече вода.

КАКВО ПРАВИ САМИЯТ УРЕД

Само част от йоните в Dermionology са получени от молекулата на кислорода от околния въздух. Тъй като те не са достатъчни, за да се постигнат толкова добри резултати, останалата част от негативните йони са произведени от микропроцесор.

Dermionology използва въздуха от околната среда, пречиства го от вируси, бактерии и прах и го зарежда електрически. Обикновено във въздуха има около 500-1000 отрицателни йони на см3. Около водни източници те са около 4000 отрицателни йони на см3. Dermionology произвежда 5 мил. отрицателни йони на см.3

DERMIO – ЗА ТЯЛОТО

КАКЪВ Е ПОЗИТИВНИЯ ЕФЕКТ С НЕГАТИВНИ ЙОНИ С  ВЪРХУ ТЯЛОТО

 • Стяга кожата.
 • Намалява целулита.
 • Има подмладяващ ефект.
 • Подобрява външния вид на кожата.
 • Елиминира токсините и шлаките в организма.

Наблюдават се прекрасни резултати при:

 • целулит.
 • наднормено тегло.
 • уморена кожа без тонус.
 • увиснала или отпусната кожа.
 • загуба на еластичност на кожата.
 • уморени крака и проблеми с вените.

КИСЕЛИННОСТ И ЦЕЛУЛИТ

Това е един порочен кръг

Слабата съединителна тъкан води до дисфункция на физиологичната мускулна помпа.

Физиологичната мускулна помпа води до натрупване на отпадни продукти. Отпадните продукти водят до киселинност (ацидоза) на тъканите. В следствие киселинността на тъканите не се синтезира достатъчно колаген. Това води до по-слаба съединителна тъкан и целулит.

Като най-важна причина за образуване на слаба съединителна тъкан и целулит за сега се счита излишъкът на женски полови хормони. Няма значение дали този излишък на хормони е получен по естествен начин, в следствие на повече производство от самия организъм или е поет с храната (най-често с месото). Това е и причината целулитът да се среща все по-често и при млади мъже. Резултатът от прекалено много женски хормони е винаги един и същ: в следствие на слабата съединителна тъкан се нарушава действието на физиологичната мускулна помпа и така се влиза в порочен кръг.

Друга причина за образуването на целулит е самата киселинност в организма. Причината за нейното образуване е прехранването. Кръвта ни не може да се справи с високите стойности на хранителни вещества и да поддържа константни рН стойности. Това води до свръх киселинност в организма и до познатия порочен кръг.

Свръх киселинност = Помалко синтез на колаген = Слаба съединителна тъкан = Загуба на мускулната помпа = Помалък лимфоток = Натрупване на отпадни продукти = Целулит = Още повисока свръх киселинност

Отпусната кожа, целулит или мастни натрупвания по бедрата, корема и седалището има тогава, когато в мастната тъкан между кожата и мускулите не се образува достатъчно колаген.

Колагенът трябва непрекъснато да се синтезира. Животът на колагеновата молекула е 72ч. Когато синтезът на колаген е в достатъчно количество, тогава кожата е стегната. Тогава функционира и физиологичната мускулна помпа, с чиято помощ лимфната система отстранява отпадните метаболни продукти (шлаките) от организма.

Dermionology стимулира синтеза на колаген в кожата. Това води до образуване на повече съединителна тъкан, която прави кожата много по-стегната. Това става, защото неутрализирайки положителни йони в организма, постепенно киселата среда се намалява и доближава до „основна” pH стойност. Ензимите, които са отговорни за синтеза на колаген, работят само в „основна” среда. Тази среда е вече благоприятна за синтеза на колаген. Съединителната тъкан става все по-стегната.

Dermionology дава енергия на клетката: ускорява клетъчното делене и регенерацията, укрепва клетъчните връзки. Това води до подобряване на външния вид на кожата. Тя става видимо по-стегната и по-млада.

Съотношението между киселина и основа е от съществено значение за обмяната на веществата в организма.

Метаболизмът е ефективен само тогава, когато стойността на интерстициалното рН е 7,4 (идеалната среда, идеална „рН – стойност“). Негативно заредените йони дават енергия на цялото тяло. По този начин съживяват обмяната на веществата в цялото тяло.

В медицината DERMIONOLOGY се използва при ацидоза. Ниското pH е причина за различни заболявания като ревматизъм, артроза и остеопороза.

Последиците от слабата съединителна тъкан и дисфункцията на физиологичната мускулна помпа са добре известни в медицината. 90% от всички възрастни германци страдат от слаби вени, а от 60 годишна възраст почти няма човек, които да не се оплаква от разширени вени, тромбози или едем (оток). До голяма степен причината за това се крие в начина на хранене и предимно в голямата консумация на месо. Тъй като погълнатото месо съдържа хормони, които са виновни за слабата съединителна тъкан и от тук за дисфункцията на физиологичната мускулна помпа, която води до натрупване на отпадъчни продукти.

DERMIO – ЗА ЛИЦЕТО

СВЕТОВНА НОВОСТ В МЕДИЦИНАТА ЗА КРАСОТА

ПОМАГА ДА ВЪРНЕТЕ НАЗАД ЧАСОВНИКА НА ВРЕМЕТО НА ВАШАТА КОЖА

 • Изглажда бръчките на кожата на лицето, шията и деколтето.
 • Подобрява външния вид на кожата.
 • Има подмладяващ ефект.
 • Повдига брадичката.
 • Стяга кожата.
 • Премахва тъмните кръгове около очите.
 • Намалява торбичките под очите.
 • При хипер киселинност.
 • При загуба на еластичността на кожата.
 • При уморена и отпусната кожа.
 • При алергии на кожата.
 • При невродермит.
 • При купероза.

ЗАЩО СТАРЕЕ КОЖАТА?

Причината за преждевременното остаряване на кожата е липсата на енергия за достатъчно делене на клетката и регенерация. Тук на помощ идва Dermio-Facial. Той дава енергия на клетката: ускорява клетъчното делене и регенерацията, укрепва клетъчните връзки.

Епидермисът става по-здрав. Това води до подобряване на външния вид на кожата. Тя става видимо по-млада. Тургорът се подобрява. Кожата порозовява, става свежа и се чувства като след слънчева баня.

Dermio-Facial стимулира синтеза на колаген в областта на лицето, шията и деколтето. Това води до образуване на повече съединителна тъкан, която прави кожата много по-стегната.

Отрицателните йони реагират и с рН-стойностите в междуклетъчните пространства на дермата. Това е важно за синтеза на колаген и от там за стегнатостта и хидратацията на кожата.

Всъщност старата кожа е винаги малко кисела. И точно поради това производството на колаген не е достатъчно. Киселината от тъканите, която е положително заредена, се свързва с отрицателните йони и по този начин се неутрализира. Крайният продукт е вода и основа. В новата некисела среда ензимите, които са отговорни за производство на колаген, вече могат спокойно да функционират.

Крайният резултат е една много постегната кожа с намалено количество бръчици (след няколко процедури).

Допълнителни ефекти на Dermionology:

 • Успокоява, дава вътрешен баланс, подобрява съня.
 • Подобрява умствените способности.
 • Негативно заредените кислородни йони дават енергия на цялото тяло. По този начин съживяват обмяната на веществата в цялото тяло. Обмяната на веществата се активира.
 • Една процедура трае само 30 мин.

Този супермодерен апарат премахва досадните за всички дами бръчки без операция. Технологията е уникална и за първи път, след София, се предлага и в Бургас. Апаратът е препоръчителен при хиперкиселинност, свръхоксидация, суперацидоза, при загуба на еластичността, както и при алергии. За да разберете дали терапията е подходяща за вас и да си запишете час за консултация, свържете се снас на телефони: 0889 901 660 или 0899 022 521

Източник: WEYERGANS

Напишете коментар