Биоскенер (квантов анализатор)

ное. 19, 2013   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Диагностика, Квантов анализатор, Статии, Услуги  //  8 коментара

Биоскенерът е високотехнологично устройство, което в рамките на една минута отчита над 200 здравни показатели и дава пълна информация за състоянието на организма. Този метод на изследване е бърз, точен, удобен и икономичен. В рамките на една минута апаратът дава пълна информация за над 26 органи и системи – сърдечно-съдова, мозъчно-съдова, полова система, минерална плътност на костите, микроелементи, бял дроб, дихателни пътища, кръвна захар, стомах, черва, черен дроб, жлъчка и др. Биоскенерът използва научните постижения в електронните технологии. Той отчита слабото магнитно поле на човешкото тяло, и след усилване и обработка на данните от вграден микропроцесор, ги сравнява със стандарти от заболявания и ги отразява в конкретни стойности.

Човешкото тяло непрекъснато произвежда голям брой кетки, които нарастват, развиват се и се обновяват чрез делене. На всяка секунда се делят около 25 мил. клетки, а на минута се обновяват около 100 мил. кръвни клетки. В процеса на клетъчно делене и обновяване атомното ядро и електроните се движат с висока скорост, излъчвайки непрекъснато електромагнитни вълни. Сигналите на електромагнитните вълни са различни при добро здраве, пред болестно състояние и болест. Ако можем да измерим тези специфични електромагнитни сигнали, то ние можем да определим и здравословното състояние на човека.

Според Квантовата медицина в основата на всяка болест е промяната във въртенето на електроните около собствената им ос (спинът) и промяната на орбитното въртене на електроните около атомното ядро, което води до промяна на атомите (съставляващи материята), промяна на микро и макро молекулярно ниво, промяна на клетъчно и в крайна сметка на тъканно ниво. Тъй като електроните носят заряд, когато спинът на електроните и тяхната орбита около атомното ядро се промени, то и електромагнитните вълни излъчващи се от атомите, също се променят. При болестно състояние на тялото, енергията на електромагнитните вълнистава изключително слаба, обикновено от нано гаус до микро гаус (гаус е единица за измерване за плътност на магнитен поток). Честотата и енергията на слабото магнитно поле се отчитат от сканиращата ръкохватка. След това резултатите се съпоставят от вграден микропроцесор с резонантния спектър на квантовите стандарти при болест. След като честотата и енергията се усилят и обработят от софтуерната програма се регистрира съответна стойност (от положителна до отрицателна). Размерът на тази стойност определя естеството и степента на заболяването.

Увредените клетките са различни от нормалните клетки и електромагнитните вълни излъчвани от тях също са различни от електромагнитните излъчвания на нормалните клетки. Био-скенерът тестващ различията, изпраща стандартни вълни спесимена (образеца) на увредени клетките. Ако пациентът има увредени клетки, ще се появи резонанс и устройството ще регистрира сигнала. Колкото е по-голям броя на увредените клетки, толкова по-интензивен е сигналът и квантовата стойност клони към положителна стойнoст. Ако няма увредени клетки, няма да се появи резонанс и квантовата стойност ще клони към отрицателна стойност. На подобен принцип работят и радиовълните. Има много радиовълни в пространството. Ако искате да слушате определена програма, то Вие трябва да настроите радиото на определената честота, при което се появява резонанс и вие можете да слушате съответната радио програма. Същият принцип е използван и при Био-скенера.

 

Биоскенер: Как работи?
Чрез сензорен проводник, в рамките на минута, от дланта Ви ще бъдат получени над 200 показатели за Вашето здраве – стойности на хормони, коефициенти, индекси, обеми, степени, капацитети, витамини, микроелементи и др. и ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. Той може да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да предотвратите различните хронични заболявания. Квантовият метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.

Безопасно ли е изследването?
Изследването е абсолютно безопасно за здравето.

За кого е подходящ този тест?
Тестът е подходящ за всеки човек, който се интересува от здравословното си състояние и желае да се чувства още по-добре. Тестът е абсолютно безопасен и това го прави подходящ за бременни и деца над 10 годишна възраст.

 

Част от показателите, които се изследват:

1. Сърдечно-съдови и мозъчно-съдови показатели
2. Функция на стомашно-чревния тракт
3. Чернодробна функция
4. Функция на жлъчния мехур
5. Функция на панкреаса
6. Заболявания на костите
7. Белодробна функция
8. Функция на мозъчните нерви
9. Бъбречна функция
10. Минерална плътност на костите
11. Ревматоидни костни заболявания
12. Кръвна захар
13. Основни физически качества
14. Токсини в организма
15. Имунна система
16. Сексуалната функция на мъжа
17. Простата
18. Гинекология
19. Кожа
20. Ендокринна система
21. Витамини и микроелементи
22. Аминокиселини
23. Човешки показатели

ВАЖНО: Три часа преди изследването не трябва да се консумира храна, кафе и тонизиращи напитки, както и да се упражнява спортна дейност. Препоръчителен е приема на вода.

Изследването с Биоскенер не се препоръчва при:

– лица под 10-годишна възраст;

– жени – по време на месечен цикъл;

– наличие на метални пластини в тялото;

– наличие на пейсмейкър.

8 коментара

 • Всеки трябва да премине през такова изследване,за да разбере върху кои органи/системи да насочи вниманието си. Безболезнен, бърз и точен метод. Трябва да има повече позитивно настроени хора като Елена Терзиева и тогава светът ще стане едно по-добро място за живеене.

 • Много съм доволна от вниманието и отношението, обстановката е много приятна, самото изследване е само минута и не усещаш нищо, а после жената – Елена – ти обяснява всичко разбираемо и ти дава съвети и насоки без да настоява или дразни :))

 • Много ползотворно и учудващо за мен изключително точно изследване. Трябва да призная, че в началото бях доста скептична, но след като излязоха резултатите бях шокирана от точността на подадените от уреда параметри. Горещо препоръчвам всеки да се възползва. Не рискувате нищо, а може да промени живота.

 • Живеем в 21 век, но здравеопазването ни куца. Доверих се на холистичен център „По пътя на познанието“ и останах доволна. Според мен квантова диагностика може да ориентира лекаря в каква област да търси заболяване,когато симптомите могат да бъдат признак на различни заболявания.

  • Благодарим от името на целия екип! 🙂

 • Доволна съм от вниманието,което получих и се радвам, че си закупих този ваучер. Благодаря.

 • – наличие на метални пластини в тялото;

  АЗ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМА ЧОВЕК КОЙТО ДА НЯМА В УСТНАТА СИ КУХИНА МЕТАЛНИ ПЛАСТИНКИ, МЕТАЛНИ ЩТИФТОВЕ В КОРЕНОВИЯ КАНАЛ ПРИ СИЛНО РАЗРУШЕНИ ЗЪБИ.

  ТОВА НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ИМА ПРЕДВИД.

  • Е, ако има такива, не ги вадим ?

Напишете коментар