ДВУДНЕВЕН КУРС ПО ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ с д-р Татяна Николова

февр. 12, 2014   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Здраве  //  No Comments

Приятели, наближава сезонът на Любовта и нашите сърца са готови да я посрещнат. Нека подготвим за това и телата си, които жадуват за питателната, свежа и вкусна храна, идваща с пролетта и лятото. Но преди това, изчистването, подготовката и правилното знание за пълноценното хранене, са от огромно значение, за да се поддържаме винаги здрави и в добра енергийна форма.

Предлагаме ви един бърз и пълноценен старт за този сезон с интензивния двудневен Курс по правилно хранене, отново воден от д-р Татяна Николова. За два дни ще научите как да възстановите здравето си бързо и по здравословен начин, как да се заредите с енергия и най-вече как да влезете отново във форма, като изчистите тялото си и свалите онези няколко килограма, които натежават от зимата и възпрепрятстват желаното и неустоимо пролетно излъчване. Курсът ще ви даде знания, които трайно ще ви помагат в ситуации, когато желаете да коригирате теглото си, а за тези, които желаят да променят навиците си, ще имат нужната информация, за да направят здравословна промяна. Още на място ще можете да опитате от вкуса на здравето чрез предвидените почерпки и дегустации.

*На всеки участник в курса ще бъде направено замерване с аналитична везна ТАНИТА, като ще получи интерпретация и анализ на данните, както и съвети за корекция.

Курсът ще ви помогне:

● да нормализирате храненето си;
● да подобрите хранителните си навици;
● да научите как храненето влияе върху здравето и външния вид;
● да отслабнете безопасно и да контролирате лесно теглото си;
● да бъдете бодри и енергични;
● да подобрите здравето и самочувствието си с помощта на продукти за балансирано хранене

Курсът включва всички теми, от цялостния Курс по правилно хранене, който по принцип продължава 3 месеца, като информацията ще бъде предоставена в сбит и концентриран вид, за всички, които желаят да си спестят време и средства. Темите включват:

1. Водата и нейната роля за здравето
2. Какво представляват протеините и за какво са нужни
3. Ролята на калция в организма
4. Важността на антиоксидантите
5. Защо и как редовно да прочистваме организма си
6. Какво е „код на клетката” и комплексен подход към здравето
7. Видове въглехидрати и гликемичен индекс
8. Какво е обмяната на веществата
9. Мазнините – полезни и вредни
10. Как да пазаруваме правилно
11. Как да формираме в децата навици за правилно хранене
12. Как да забавим остаряването

Моля, запишете се предварително, за да ви предвидим за почерпки и дегустации.

ДАТИ: 19 и 20.02.2014г.; от 18:00ч.
МЯСТО: Ул. Марагидик 14, ет. 2
Холистичен център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО
ЦЕНА: 50 лв. общо за двата дни
ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0889 901 660

~~~~~

Д-р Татяна Николова е родена на 7 февруари 1957 г. в Украйна. През 1983 г. завършва Харковския Медицински Университет и започва лекарската си практика като педиатър в гр. Червен Бряг. Една година по-късно се прехвърля в Спешен Център в гр. Плевен, където работи 10 години.

Като дете боледува често и лошо – 11 бронхопневмонии, многобройни гнойни ангини със ставни усложнения, язви на стомаха и дванадесетопръстника като последица от лечението на артрита. Лекарската й практика, обаче, не й дава отговор на многото въпроси, свързани със здравето й. В последствие й се появяват нови заболявания, като нестабилна стенокардия, микроинфаркт. През всичките тези години др Николова упорито търси отговор на въпросите: “Какво е да си здрав? Доколко стабилно е това състояние? Как да го поддържам?”

Когато възможностите на конвенционалната медицина се изчерпват, започва да изучава алтернативна медицина. Колкото повече и по-задълбочено учи, толкова по-ясно разбира, че същността е в простите неща – кислород, дишане, храна, почивка, начин на мислене. Прилагайки частично тези принципи, получава частични резултати.

Започва упорито, последователно и дисциплинирано да прилага методите на алтернативната медицина – хранителни добавки, билкови препарати, както и позитивни утвърждения, методите на Силва, Луиз Хей, д-р Синелников, Норбеков, компютърна диагностика и честотни терапии с Оберон и други. И резултатът, макар и бавно, започва да се появява. Трябват й 3 години, за да получи абсолютен и стабилен резултат, както и да научи тайната на равновесието. Тя е равносилна на дефиницията на здравето.

По-късно започва да лекува по този метод и, за нейна радост, това се превръща в основната й лекарска практика. Завършва многобройни задълбочени курсове по алтернативна медицина, както и по нутрициология (хранене на клетката) – едно от най-важните условия, за да сме здрави.

Нейни основни „помощници” в работата са продуктите на Coral Club International. Тя работи с био-резонанс Оберон и всеки желаещ може да се запише за преглед. След диагностиката с този уред се разпечатва епикриза, представяща пълното функционално състояние на целия организъм, посочват се и най-подходящите за всеки конкретен случай лекарствени средства, хомеопатични препарати и биологичноактивни добавки към храната на натурална основа и се постигат много по-добри резултати при профилактиката и лечението, за дълготрайно здраве, радост и благоденствие в живота.

„Убедена съм, че здравето е ценност, която може да се съхрани само тогава, когато сме информирани.”

 Д-р Татяна Николова

Напишете коментар