Резонансна диагностика, хранителна програма или хомеопатична схема от д-р Владимир Шишков

Приятели, в отговор на вашите запитвания, поканихме специално д-р Владимир Шишков, диетолог и хомеопат, от гр. София, за диагностика и консултации на 03 и 04.10.

Д-р Шишков е често канен гост в едни от най-гледаните предавания по Канал 1, ББТ и др. популярни телевизии в качеството си на холистичен лекар, хомеопат и специалист по хранене и диететика. В практиката си използва както хомеопатични схеми, така и хранителни програми, както и схеми натурални хранителни добавки като подходът му е изключително съобразен с индивидуалните нужди на пациента.

Като човек с опит и във фармацевтичната индустрия, д-р Шишков е добре запознат с похватите на класическата медицина и без да ги отрича, той съобразява своето природно лечение с препоръките на ортодоксалните специалисти. Неговите програми успешно подпомагат класическото лечение, а ако такова не е предписано, могат сами по себе си да подобрят значително състоянието и да постигнат оптимален резултат.

Като специалист по хранене и диететика, д-р Шишков успешно прилага, в последните години, своите хранителни програми, които разработва индивидуално за всеки пациент според здравословното състояние, желанията и потребностите. Редукцията на теглото е най-често срещаната цел, но програмите помагат и при повечето заболявания.

С цел диагностика д-р Шишков използва както похватите на хомеопатията (т. нар. хомеопатично интервю), така и методите, с които си служи диетологията – измерване с аналитична везна ТАНИТА, диагностика с био-скенер (квантов анализатор) и др. според необходимостта и неговата компетентна преценка.

Можете да си запишете час за датите 03 и 04.10.2014г. за следните варианти:

1. Резонансна диагностика + Хомеопатично интервю + изготвяне на хомеопатична схема = 60 лв.

2. Резонансна диагностика + Диетологично интервю + измерване с аналитична везна ТАНИТА = 60 лв.

3. Резонансна диагностика + Диетологично интервю + аналитична везна ТАНИТА + изготвяне на Хранителна програма = 100 лв.

Можете да прочетете една достъпно написана и изключително полезна статия за възможностите на био-скенера от д-р Владимир Шишков тук.

За записване на час: 0889 901 660 или 0899 022 521

С много Любов от
~ ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО ~

Д-р Владимир Шишков стана известен напоследък с участието си в реалити шоуто „Зелената линейка“ по БНТ (01-04.2014г.), а ние ви предоставяме едно от най-полезните му участия по ББТ:

~~~~~

Д-р Владимир Шишков е със специалност: диетология, хомеопатия, интегративна медицина, анти-ейджинг медицина
Завършил е медицина във ВМИ – Пловдив през 1990 година. От самото си завършване работи активно в областта на фармацията, храненето, лечението и превантивната медицина, както с природни, така и с фармацевтични продукти, храни и хранителни добавки. Член е на Българското Научно Дружество по Хранене и Диететика.

Области на специализация:
Д-р Шишков е профилиран в изграждането на цялостни индивидуални лечебно-профилактични и оздравителни програми, както и на диетични планове, насочени към преодоляване на здравословни проблеми и достигане на състоянието на „оптимално здраве“, в съответствие с принципите на орто-молекулярната медицина. Автор е на редица публикации в популярни издания, посветени на рационалното хранене и модерните хранителни добавки с доказан клиничен ефект и безопасното им приложение.

Научна дейност:
Eдин от малкото медицински специалисти в областта на храненето и диететиката, които се ръководят от принципите на орто-молекулярната медицина в диагностиката, профилактиката, лечението и рехабилитацията на всички медицински заболявания. Орто-молекулярната медицина е сериозната научна основа на модерно направление, известно още като нутритерапия или диетотерапия, включващо както прилагането на конвенционални диети и хранителни режими, така и клинично обоснованата употреба на биологично активни вещества и есенциални нутриенти като допълнение към индивидуалното хранене, с цел достигане и задържане в състояние на оптимално здраве за максимално продължително време.
Д-р Шишков е бил лектор в уникалната програма „Natura Sanat“ за обучение на магистър-фармацевти и придобиването им на допълнителна квалификация и консултантски умения в областта на хранителните добавки.

Опит в областта:
Д-р Шишков е бил свободен докторант към катедрата по „Хигиена, медицинска екология и хранене“, медицински консултант на Представителството на „Фарма Норд“ за България. Работил е и за едни от най-големите фармацевтични фирми в света, както и за българския клон на компанията “Nestle”, известна като най-мощната компания, занимаваща се с храни и хранене в световен мащаб. В тези компании той добива поглед отвътре в работата на хранителните и фармацевтични компании, което го кара да се насочи към алтернативната медицина и природосъобразен начин на живот. Работил е и като консултант към оздравителния хомеопатичен център “Фитолек” , центъра за цялостно здравно възстановяване “Холиста”, Медицински Център „ДеТокс“ и др. в гр. София. Понастоящем приема и консултира в Медицински Център „Здравословен живот“, в личния си кабинет в гр. София, а вече и в Холистичен Център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО, гр. Бургас.

Напишете коментар