Уникален шанс за енергийна независимост на България!

авг. 30, 2012   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Новини, Разни, Статии  //  No Comments

ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ОМБУДСМАНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ПОСЛАНИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В КРАЛСТВО БЕЛГИЯ

                                                                                ДО ВСИЧКИ МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ

                                                                                ДО ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ОБЩЕСТВЕНОСТ

 

ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА

На 21 април 2012 г. в Брюксел фондация „Кеше“ покани на специална среща-презентация посланиците на всички държави в света. Целта на срещата бе фондацията да ги запознае с разработената и патентована от нея уникална технология, която тя предлага да предостави като безвъзмезден дар на света.

http://www.keshefoundation.org/

Посланиците на някои страни присъстваха на тази среща, а други предпочетоха да игнорират поканата, поради натиск от други нации и решиха да не присъстват или да се оттеглят в последната минута.

След тази среща фондация „Кеше“ покани всички народи на света да присъстват чрез своите посланици и ръководители на 6 септември 2012 г. на нова среща за отпускане на технологии за мирни цели в своя център в Нинов, Белгия.

Причините за тази втора покана са следните:

На 21 септември 2012 г. фондацията „Кеше“ ще се откаже от лиценза си и ще даде свободен достъп на учените от цял свят да се запознаят със специалните технологии, които е разработила, като например системите за гравитация (Magravs).

Всички учени по целия свят по едно и също време ще могат да се запознаят с технологията, така че да могат да бъдат произведени и дубликати.

1. От този момент, международните граници ще престанат да имат реално значение. Това е така, защото след като първата система бе построена и експлоатирана, се разбра и нейната функционалност за обществеността. Едно пътуване, например от Техеран до Ню Йорк трае вече около 10 минути максимално.

2. Енергийната криза ще бъде решена с един замах. След като веднъж технологията влезе в сила и се приложи за хората, тогава структурите, които контролират електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система до момента, ще останат с празни ръце. А чрез тях и настоящите финансови структури ще се срещнат с нищото.

3. Глобалният недостиг на вода ще бъде разгледан и решен с въвеждането на тази технология сред обществеността. Това ще стане скоро след разсекретирането й и даване на свободен достъп до нашите космически технологии за енергетиката.

Във връзка с това ние заявяваме, че като български граждани ние имаме моралното и законно право да бъдем своевременно информирани от нашето правителство за неговото становище по всички предстоящи значими международни събития, свързани с бъдещето на страната ни.

Поради това ние настояваме министър-председателят на Република България, г-н Бойко Борисов, да потвърди официално, че страната ни е получила покана от фондация „Кеше“ за организираната от нея международна среща за отпускане на технологии за мирни цели на 06.09.2012 г. в Белгия и да информира българската общественост дали представителството на България ще участва в тази среща, или не.

Ние настояваме също премиерът на България и правителството на ГЕРБ да поемат публично отговорността за евентуалното получаване или неполучаване на предлаганите ни от фондация „Кеше“ като безвъзмездно дарение права върху ползването на нейните технологични патенти със всички произтичащи от това получаване или неполучаване икономически придобивки или загуби и пропуснати ползи за страната ни.

ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА

Нови интересни новини от фондация “Keshe” и линкове за безплатно сваляне на патентите за антигравитационни и плазмени супертехнологии

Важна видеопрезентация, относно фондация “Кеше”

ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО

 

Разгледайте нашите предложения за предстоящи тур-семинари:

Магията на древносттаМагията на древността – 1 част (01-02.09.2012) “Култовото светилище на великата богиня – майка Кибела”, “Удивителният тракийски град Кабиле”, “Женският манастир с лековита вода “Успение на Св. Богородица” “Тракийския храм в Казанлък, включен в световното културно наследство на ЮНЕСКО”, “Долината на свещените тракийски храмове, “Диагностика на електромагнитното поле с последен клас “АУРА КАМЕРА” Прочети повече

 

 

Напишете коментар