Започва Новолуние във Водолей. Изпратете Намерение за иновации и сътрудничество!

февр. 8, 2016   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Статии  //  No Comments

Приятели, точно в момента навлизаме във фаза на Новолуние под знака на Водолей, която започва на 29.5-тия ден от Лунния цикъл. Тя също така съвпада с китайската Нова Година или т. нар. Година на Огнената Маймуна, която се свързва с приключенията, въображението, откривателства и подвижност, а също така и раздразнителност и непостоянство. Новолунието ще се състои на 08.02.2016г. от 16:39 ч.

Първата седмица от този лунен период е и последна седмица от периода, последващ ретроградния Меркурий, което обозначава този месец момента да се продължи напред с нови намерения и разбирания по отношение, както на нашата кариера, амбиции, планове, налични ресурси, така и по отношение на начина, по който живеем своя живот.

Този месец ние също така се придвижваме към пълно Слънчево затъмнение, което ще се случи на 8-9.03 в Риби. Това предвещава значителни промени и Ново Начало, което би могло да е започнало още преди 6 седмици и ще се развива в следващите 6 месеца. По-голямата част от това, което започне да прозира в следващия месец ще изиграе огромна роля в значението на това Затъмнение.

Водолей: Иновации, Работа в екип, Колективен, Социален, Идеалистичен и Футуристичен

Като въздушен знак, Водолей е интелектуален и социален тип. Свързан е с нашите взаимоотношения, приятелства и сътрудничества; най-общо се свързва със сътрудничеството в динамична група или извършването на нещата по неконвенционален начин. Иновациите и откритията също се отнасят към знака Водолей и точно това новолуние акцентира върху този факт. Всеки от нас им своите уникални индивидуални начини за изява, както и таланти, а Водолей определя това, как ние се вписваме в „цялото“.

Интернет, технологии и наука – всички те също попадат под влиянието на този знак. Като резултат от това, което се е проявило през последните седмици, както и това, което се разгръща в момента, може да озовем в ситуации на вписване по нов начин или да сме въвлечени в някоя от горните сфери.

Новолуние в напрегнат квадрант с Марс в Скорпион

Марс в Скорпион ще бъде в труден, но и в динамичен, квадрант в това Новолуние. Предизвикателната страна на тази енергия създава напрежение, драма, конфликти, манипулации и интензивност. Положителната страна е, че Марс е много мощен в този аспект, което е мощен тласък към решителни действия и насърчава възможностите за усилена работа относно мотивацията и изграждането на стратегии.

Скорпио се отнася към нашите споделени ценности, сексуалност, страст, лоялност, сила, тайни и мании. С Марс в този знак, има голяма вероятност да се появят предизвикателства в тези области, което може да е в противоречие с нашите идеали.

Новолуние Секстил Сатурн във Везни и Уран в Овен

Както традиционният водач на Водолей, Сатурн, така и модерният ко-водещ, Уран, са в позитивен аспект с това Новолуние.

Сатурн в Стрелец представлява „предефинирането“ на перспективите в голямата картина, както и нашата визия. Става дума за сериозно преразглеждане на нещата, в които вярваме и проглеждане за това, кое е реално и кое не е. Сатурн ще бъде в този аспект до Декември 2017г.; обаче този месец той ще играе подсилваща роля за нещата, които ще се проявят.

Уран е по-иновативния водач на Водолей и при положение, че е в Овен, той повлиява този месец по отношение на пионерството и иновациите. Докато Сатурн се отнася повече до традициите и това, което е реалистично, Уран е планетата, която поставя под въпрос ограниченията на Сатурн. Обаче, тъй като тези две планети работят в хармония в Новолунието, това е добра възможност да се впуснем в нова територия, като същевременно се придържаме към твърда и реалистична перспектива.

Изпращане на намерения за това Новолуние

Умеете ли да работите в екип? Заобикаляте ли се с хора, които имат сходни или допълващи се идеали, цели и приоритети като вашите? Имате ли иновативни идеи, които желаете да изпълните? Имате ли визия, която по някакъв начин е в полза на обществото (или за бъдещето)?

Това са въпросите, които трябва да си зададем, когато формираме нашите намерения. Най-добре е да го направим през първите 24 часа от настъпването на Новолунието.

Добре е намеренията ни да са съобразени с аспектите на това Новолуние. Как правилно да изпратите намерение, прочетете ТУК.

Очаквайте пълна и достоверна информация за годината на Огнената Маймуна и разберете как ще ви повлияе лично на вас.

Източник: www.collective-evolution.com

Напишете коментар