ЗДРАВОСЛОВНО УЧИЛИЩЕ: Курс за правилно хранене (06.2015)

май 26, 2015   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Здраве, Курсове и семинари  //  No Comments

„Здравето е естественото състояние на тялото, на ума и на душата!“

Това е мотивационен и практически тренинг за правилно хранене и повишаване качеството на живот.
Приятели, нека поемем отговорността за здравето си в свои ръце, нека повече не отлагаме началото за Нова Година, първо число или от понеделник!

Предлагаме ви да започнете СЕГА с нашата специално разработена програма, която включва мотивация, себепознание и, разбира се, правилно хранене и здравословен начин на живот. През програмате се минава леко, неусетно и с всяка изминала среща това, което научаваме, се превръща в начин на живот.

Само за 7 седмици, колкото са необходими, за да се превърне едно действие в навик, ние ще преминем стъпка по стъпка през основните и най-важни знания за здравословния начин на живот, като в курса са включени и игри за опознаване на себе си, за мотивация и справяне с емоциите.

Веднъж седмично, всеки вторник, ние ще се срещаме за два часа и ще научим кои храни са полезни и кои вредни за нас, как да влезем във форма за лятото, кои храни спомагат изгарянето на мазнините, как да комбинираме правилно храните, какви хранителни вещества съдържат те и как да се храним пълноценно, без да се лишаваме от нищо, без да пълнеем и как да бъдем винаги здрави!

Добре дошли на всички, които желаят постепенно и трайно да реализират своя идеал в живота, преминавайки през информацията, а след това – чрез мотивацията да я превърнат знанието в реални действия. В рамките на 7 седмици, стъпка по стъпка, щастливият, успешен и здравословен живот ще се превърне във ваша реалност. Очакваме Ви!

Какво представлява курсът ЗДРАВОСЛОВНО УЧИЛИЩЕ:

– включва 2 измервания с везна Танита за установяване напредъка на участниците
– демонстрация на здравословни кулинарни рецепти и дегустация на място
– знания за правилно хранене, мотивационна програма и интерактивни методи
– индивидуален подход към всеки участник в групата
– изготвяне хранителна схема според индивидуалните нужди на участниците

ЦЕНАТА на курса е 250 лв. за всички лекции и включва:

– 7 сесии с продължителност по на 2 часа, от които ще получите нови знания, както и съдействие и подкрепа, за да изградите правилни навици. Необходимото време за коригиране на навиците е 40 дни, затова курсът продължава 7 седмици;
– 2 безплатни измервания с аналитична везна „Танита”, които определят вашите: тегло; метаболитна възраст; физически тип; костна маса; процент съдържание на мазнини, вода и мускулна маса в организма; висцерална мастна тъкан; оптимално количество калории за деня и др.;
– Индивидуален план с хранителни добавки и препоръки за хранене;
– Демонстрации и дегустации на лесни и вкусни здравословни рецепти;
– Специално разработена програма за промяна на хранителните навици и нагласи към здравето;
– Знания, които не могат да бъдат намерени в учебната програма или в интернет;
– Практически съвети как да пазаруваме и готвим здравословно и практично;
– Специална награда за участника с най-добри резултати.

Всяка група се състои от максимум 10 участника, за да може да се обърне внимание индивидуално на всеки. Новите знания, мотивацията, индивидуалната програма с хранителни добавки и практики, периодичното отчитане на резултатите, както и подкрепата на цялата група ще ви помогнат да останете фокусирани за постигането на желаните резултати.

ЦЕНА: 250 лв. за целия курс
НАЧАЛО: 09.07.2015г. (четвъртък), от 18:00ч.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 7 седмици (7 сесии по 2 часа)
МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: гр. Бургас, ул. Марагидик 14, ет. 2, Холистичен център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО
ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0889 901 660 или 0899 022 521

Банкова сметка за плащане на таксата:
Банка ОББ
IBAN: BG10UBBS80021082929030
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: „Бра-Ман“ ООД
Основание: Здравословно училище 07.2015г.
Моля, предварително се свържете с нас, за да се уверите, че има свободни места на телефон 0889 901 660 или по e-mail.
~~~~~
ТЕМИ на ЗДРАВОСЛОВНО УЧИЛИЩЕ:
1. Лечебната енергия на водата. Експерименти за опознаване свойствата на водата. Почерпка с жива вода. Първоначално измерване с везна Танита.
2. Балансирано хранене. Здравословна закуска. Фази в изграждането на навиците. Кулинарна работилница: приготвяне на място на вкусна енергийна закуска.
3. Естествена защита на организма. Свободни радикали и антиоксиданти. Прочистване на организма от токсини, бактерии, дрожди, гъбички, вируси и паразити. Почерпка с антиоксиданти.
4. Какво представляват протеините и по какъв начин са свързани с мисленето и издръжливостта ни. В кои храни и по колко се съдържат. Почерпка с протеиново песто.
5. Въглехидрати, захар и гликемичен индекс. Как бързо и лесно да се заредим с енергия от природата. Кулинарна работилница: приготвяне на енергийни бонбони.
6. Правилна обмяна на веществата. Ензими. Как да оптимизираме обмяната на веществата. Мазнини – полезни и вредни. Почерпка с натурални храносмилателни ензими. Опити с полезни и вредни мазнини.
7. Практическа сесия: Енергийни упражнения. Изготвяне на индивидуална хранителна програма за всеки участник. Финално замерване с везна Танита и награждаване на участника с най-добри резултати.
~~~~~
ЛЕКТОР: Елена Христова

Ели е живяла 7 години в чужбина, по професия – оптимист! Животът ѝ е колоритен, както и самата тя. Образованието ѝ включва Предучилищна педагогика и Детска психология, Туризъм и Бизнес развитие. В момента учи Психология към Open University. Практикувала е работата на учител, хотелиер, туристически агент, бизнес коуч, предприемач, организатор събития и преводач, но най-любимото ѝ е практикуването да бъде Човек!

„Промяната“ – казва тя – „както и щастието, се виждат и пътуват отвътре навън.“. Елена вярва, че цялото знание е в нас и ние трябва само да си припомним мъдростта в себе си. Вярва и че сме перфектно създадени същества и физическите ни проблеми са „повикани“, следователно можем просто да ги „отпратим“.

Стреми се към лично и обществено разширяване на осъзнаването, което е предпоставката за вътрешен мир, изчистване и хармония. Води се изцяло от Вселенските закони и принципи. Напълно наясно е, че животът на земята е наше училище и се старае да предаде наученото, както и да не отсъства често от час J Приема всеки като свое огледало и вярва, че всеки е същевременно ученик и учител. Споделя високи морални ценности и чрез работилничките си ги предава с много любов на децата. Води курсове по медитация и визуализации/изграждане на собствената си реалност. „Всичко се постига с любопитство, смелост, мъдрост и съзидателност!“ – казва още Ели.

Посещавала е и се е обучавала чрез различни курсове в страната и чужбина. Учи другите да преоткрият естествените си изцелителни сили, използвайки Източника, медитация, източни практики и учения. Вижда общото между Изтока и Запада и смята, че пътищата са много, но целта е една.

Широко скроен човек, тя безрезервно вярва в неограничения човешки потенциал. Вярва, че всички пътища водят към по-добро. Но Пътят на Познанието е по-лек, когато е споделен! 🙂

Напишете коментар