Красотата на светлината!

дек. 10, 2014   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Статии  //  No Comments

Приятели, насладете се на прекрасната музика и преливащи картини. Отделете се за няколко минути от шума на ежедневието и успокойте своите мисли.

Нека тези минути бъдат само за вас. Нека сърцето ви се изпълни с удовлетворение и свобода!

С много Любов от

~ ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО ~

~~~~~

ТРАДИЦИИ И РИТУАЛИ. Семинар ГЕНЕЗИС на Мадара

Древно знание се крие,
Дълбоко в твоето сърце
Нека то да ти разкрие
Пътя, който те зове!

~~~~~

Приятели, по нашите земи се съхранява древно познание, което е предавано през хилядолетията от уста на уста. Част от него е запаметена в старите традиции, които малцина помнят и изпълняват по автентичен начин. Древните български традиции и ритуали са криели дълбок смисъл, ценности и мъдрост, които с годините избледняват и се изменят. Някои от тях дори са напълно загубени заради промяната в ценностната система и разбиранията на хората. Днес, съзнанието на човека вече е готово да се завърне към себе си, да си спомни и да възстанови това, което дълбоко в него говори…

Шепа възрастни жени, които живеят в близост до древното светилище Мадара са съхранили древните традиции и ритуали, предавайки ги, както винаги е било – от уста на уста. Каним ви заедно с тях да възстановим традициите – раждането на Новото слънце на зимното слънцестоене, приготвянето на пита с мълчана вода и гадаенето с дрянови пъпки. В съчетание с метода ГЕНЕЗИС, тези древни традиции отново ще зашепнат в сърцата ни истината за всичко, което е изначално, дълбоко и истинно. Чрез ритуалите ще си спомним своята същност, ще получим отговори на въпроси и ще си подскажем какъв е нашият път за развитие.

Интерактивният метод ГЕНЕЗИС представлява изживяване и придобиване на познание чрез личен опит. Всеки ще може да надникне в своето сърце, за да види какво му подсказва то и какъв е неговият път. А пътя ще извървим преминавайки през трите основни аспекта на израстването: физическо здраве, себепознание и духовно извисяване. Чрез интерактивни занимания и беседи, в които всеки ще може да изрази себе си, чрез медитации и визуализации ще разгърнем своите способности и познания до възможния потенциал. Ще осъзнаем силата на водата, ще разберем как да се прочистим, ще преоткрием себе си и ще завършваме всички наши занимания с медитации – за защита, любов, прошка и изпращане на намерение за следващата година…

Ще бъдем гостоприемно посрещнати във Вила Булгара Еко – мястото, на което заедно ще преминем през специално разработената интерактивна програма ГЕНЕЗИС, наредени около топлата камина в уютна зала. Целта на програмата е в приятна и комфортна обстановка, на силно енергийно място, чрез обединяването на физическото, социалното и духовното да се извърши реална трансформация в дълбочина. През цялото време ще имаме възможност да се наслаждаваме с всичките си сетива: на природата, на гледките, на храната, на красотата, а за по-чувствителните – енергийността на древния култов комплекс, където ще се разходим.

Всички знаем историята за Мадарския конник, но тя е много по-дълбока и интригуваща, много по-древна и мистична, отколкото пише в пътеводителите. Ние ще ви покажем оригиналното предназначение на светилището, което е с огромни размери и крие потайности, неразкрити досега…

 

ДАТИ: 19-21.12.2014г. (3 дни)
МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: Вила Булгара-Еко; с. Кюлевча; на 2 км. от Мадара
ЦЕНА: 199 лв.

Цената включва:

  • две нощувки в прекрасната Вила Булгара-Еко
  • две домашно приготвени закуски
  • две вкусни вегетариански вечери с био-храна (с опция за допълнително поръчване на място)
  • приготвяне на пита с мълчана вода и гадаене с дрянови пъпки от местните баби
  • три интерактивни занимания по метода ГЕНЕЗИС
  • беседи на древното светилище Мадара

И още:

  • на всеки участник ще бъде измерена аурата при пристигането във Вила Булгара-Еко, за да се провери настоящото му състояние.
  • всеки ще се изследва с най-новия модел биоскенер, показващ над 200 показателя на тялото, като ще получи интерпретация на данните и съвети.
  • за всички участници в семинара, ще има възможност да се използва спа-центъра на Вила Булгара Еко на преференциална цена

~~~~~

ЗДРАВОСЛОВНО УЧИЛИЩЕ. Курс за правилно хранене (12.2014г.)

„Здравето е естественото състояние на тялото, на ума и на душата!“

Това е мотивационен и практически тренинг за правилно хранене и повишаване качеството на живот.

Здравето и психологията в днешно време вървят ръка за ръка. Не е тайна, че в основата на физическото състояние са залегнали редица емоционални и ментални нагласи. Често се случва да решим, че ще се храним здравословно или ще спрем вредните навици, но „от утре“, „от следващия понеделник“ или „от първо число“… И така, новият, щастлив и здравословен начин на живот остава винаги в бъдещето.

Разработихме програма, която има за цел да извърши реална трансформация в навиците и начина на живот. С помощта на програмата всеки може да разчупи старите си модели на хранене и мислене и да изгради нови полезни навици. Обикновено човек получава порив да търси пътя към здравето, едва когато достигне до критични състояния, а нашата цел е да намерим мотивиращия фактор, който да превърне здравословните принципи в начин на живот, още преди да се е стигнало до загуба на здравето. Мотивацията, която се придобива в хода на курса, помага и за по-нататъшното развитие на личността в персонален, професионален и социален план.

Ще се съгласите, че в съвременното общество красотата, здравето и енергетиката, които излъчва човек, са определящи за просперитета и напредъка му в социалната стълбица. Затова този практически курс съчетава основополагаща информация за правилно хранене, ведно с мотивационна програма и практическо приложение на наученото. Освен лекционна част, в тримесечния курс са включени и интерактивни занимания, кулинарни работилници, дискусии, дегустации, енергийни упражнения и водени медитации. Методите въздействат, както на физическо, така и на психо-емоционално ниво чрез повишаване нивото на осъзнатост.

Добре дошли на всички, които желаят постепенно и трайно да реализират своя идеал в живота, преминавайки през информацията, а след това – чрез мотивацията да преминат към реални действия. В рамките на три месеца, стъпка по стъпка щастливият, успешен и здравословен живот ще се превърне във ваша реалност. Очакваме Ви!

Какво представлява курсът ЗДРАВОСЛОВНО УЧИЛИЩЕ:
– включва тестове за начин на живот и измервания с везна Танита за проследяване на напредъка на участниците
– демонстрация на здравословни кулинарни рецепти и дегустация на място
– мотивационна програма и интерактивни методи
– индивидуален подход към всеки участник в групата
– изготвяне хранителна схема според индивидуалните нужди на участниците

ЦЕНАТА на курса е 250 лв. за всички лекции и включва:

– 12 лекции в продължение на 2 часа, от които ще получите нови знания, както и съдействие и подкрепа, за да изградите правилни навици. Необходимото време за коригиране на навиците е 12 седмици, затова курсът продължава 3 месеца;

– 3 безплатни измервания с везни „Танита”, които определят вашите: тегло; метаболитна възраст; физически тип; костна маса; процент съдържание на мазнини, вода и мускулна маса в организма; висцерална мастна тъкан; оптимално количество калории за деня и др.;

– Индивидуален план с хранителни добавки и препоръки за хранене;

– Демонстрации и дегустации на лесни и вкусни здравословни рецепти;

– Специално разработена програма за промяна на хранителните навици и нагласи към здравето;

– Знания, които не могат да бъдат намерени в учебната програма или в интернет;

– Практически съвети как да пазаруваме и готвим здравословно и практично;

– Специална награда за участника с най-добри резултати.

Всяка група се състои от максимум 15 участника, за да може да се обърне внимание индивидуално на всеки. Новите знания, мотивацията, индивидуалната програма с хранителни добавки и практики, периодичното отчитане на резултатите, както и подкрепата на цялата група ще ви помогнат да останете фокусирани за постигането на желаните резултати.

ЦЕНА: 250 лв. за целия курс

НАЧАЛО: 27.11.2014г. (четвъртък), от 18:00ч.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 месеца (12 лекции по 2 часа)
МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: гр. Бургас, ул. Марагидик 14, ет. 2, Холистичен център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0889 901 660 или 0899 022 521

Банкова сметка за плащане на таксата:

Банка ОББ
IBAN: BG10UBBS80021082929030
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: „Бра-Ман“ ООД
Основание: Здравословно училище 11.2014г.

Моля, предварително се свържете с нас, за да се уверите, че има свободни места на телефон 0889 901 660 или по e-mail.

 

 

Напишете коментар