ГЕНЕЗИС: Почивка-семинар на морето. „Трите пътя към себе си.“

апр. 18, 2013   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Курсове и семинари, Тур-Семинари  //  1 Comment

Екипът на ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО подготви за вас 3-дневен семинар, в който ще участваме всички ние в специално разработените модули за себепознание. Не всеки от участниците ще бъде направена И тъй като целта е всичко да става с лекота, по приятен начин и удобно за всеки, семинарът този път ще се проведе в приятна пролетно-лятна обстановка с полъх на пречистващото свежо Черно море. За първи път ще се осъществи програма „Генезис” в обстановка, в която ежедневно ще имаме възможност още на момента да практикуваме наученото от интерактивния семинар по програма „Генезис”. Уникалното на това събитие е, че всички ние ще имаме възможност да комуникираме и практически да експериментираме с промяната си във всеки един момент, като даваме на сетивата си необходимата красота като предшественик на промяната в нас. В приятен семеен хотел, на брега на морето в град Поморие, със специално подбрано здравословно меню и много позитивни емоции, ще извършим реална промяна в себе си, опознавайки вътрешния си свят.

Програма Генезис е холистичен метод, разработен за всеки, който желае да опознае себе си, да се самоусъвършенства и да разгърне своя скрит потенциал. Независимо какъв тип човек си и дали искаш да промениш нещо в себе си или просто да се потопиш като изследовател в собственото си Аз, да опознаеш себе си, задай си въпроса:  Какво искам да променя в себе си? Да бъда винаги здрав? Да опозная и трансформирам емоциите си и да опознаване вътрешния си свят? Или да овладея медитацията и да придобия опитност във фините светове? Всичко това е включено в програма Генезис. Мъдреците казват: „Когато човек е готов, пътят сам го намира.“ или „Когато ученикът е готов, учителят се появява”. За Генезис не е необходима подготовка. Генезис е  Пътя, по който човек е готов да тръгне – от там от където е познатото, там, от където му е най-лесно или от там, където първо иска да направи промяната. Програмата е лека и преплъзваща по всички елементи на структурата, наречена Човек. Истината е, че в този свят няма учител, няма ученик, няма учение, а има само Разбиране.

Програма Генезис е спираловиден подход, обхващащ човешкото същество по холистичен начин, като отговаря на въпросите: Кой съм аз? Какво търся? На къде съм се запътил? Какво искам да постигна в живота си? Кои са силните ми страни? Какъв е смисълът на съществуването ми? На тези и още други въпроси, човек ще си отговори по естествен начин след приключване на 9 дневната ни програма.

Целта на Генезис е баланс на тяло, разум и дух, т.е. знание, разбиране, практически опит, който се превръща в познание, съответно в постигане на целите ни.
Когато преминава по спиралата на Познанието, човек по естествен начин опознава собствените си модификации на физическо, психическо и ментално ниво. С подходящи и индивидуални методи, по лесен начин личността променя света около себе си, както и собствените си преживявания. Реалността се променя с разбиране и човек постига целите си, осъзнава съществуването си и продължава пътя си пълноценно по нов, творчески начин.

Методът е основан на дългогодишен опит и проучвания от страна на екипа на ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО и е разработен така, че човек без напрежение и стрес да премине през собствените си индивидуални разбирания по естествен начин.

Курсът се състои от три основни етапа, състоящи се от по 3 модула, свързани съответно с: емоции, стрес и мотивация.

ДАТИ: 23-26.05.2013г. (3 дни)
МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: гр. Поморие, Вива Бийч Хотел
ЦЕНА: 110 лв.
ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0889 901 660

Срок за записване: 20.05.2013г.

Банкова сметка за плащане на таксата:

Банка ОББ
IBAN: BG10UBBS80021082929030
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Спирит Турс ООД
Основание: Почивка Генезис Поморие

Моля, предварително се свържете с нас, за да се уверите, че има свободни места на телефон 0889 901 660 или по e-mail.

Цената на семинара включва:

–  интерактивни лекции от специалист по правилно хранене, психолог и специалист по изследване на електромагнитното поле
– всеки ден – практики и прилагане на наученото
– измерване на електромагнитното поле с Аура камера
– сегментен анализ на тялото с аналитична везна ТАНИТА (% мазнини, % течности, мускулна и костна маса, метаболитна възраст и др.)
– професионални психологически тестове и анализ
– 3 нощувки в 3* хотел (настаняване в двойна стая)*
– почивка на морето 🙂
* При настаняване в тройна стая – цена 110 лв./човек;  при настаняване в двойна стая – 135лв;  при настаняване в единична стая – цена 180лв.

~~~~~

ПРОГРАМА:

Първи етап – Въвеждане в основните понятия и себепознание – Три беседи – Въвеждане в основните понятия емоции, стрес, мотивация и връзката със здравословното състояние.

Цел: Осъзнаване на връзката между водата, като съставна част на 70% от тялото и психо-емоционалното състояние, като основен фактор за здравословното състояние и успеха на човека.  Осъзнаване как дисбалансът в храненето причинява стрес на организма, което води до неспособност да се реагира адекватно в кризисни ситуации.

– Постигане на информираност  за това какво влияе на нивото на енергия в организма.

– Причини за стреса, дефиниция за „стрес“ . Как Умът контролира тези процеси.

– Как влияе стресът на електромагнитното поле и как това е свързано с енергийното ни здраве през погледа на съвременната наука.

– Eмоциите като трудно доловими импулси за съзнанието.

– Kакво е емоцията и как влияе на ежедневието ни (при вземане на решения, във взаимоотношенията, в работата.)

– Какво е цел и как да се научим да формулираме целите си?

– Разлика между желания и цели свързани с израстването на личността, самоуважение.

– Способност за поставяне на цели и концентриране на енергията.

Резултат: Получаване на знания, нужни за ума, преди човек да предприеме реална промяна в себе си. Получаване на обяснение защо човек няма енергия и защо не постига желаните резултати.

Втори етап – Интерактивност – Три беседи – Грижа за физическото, психическото и ментално тяло. Интерактивност и опитност. Споделяне.

Цел: Преминаване от знание към практическо опознаване на собствената личност посредством игри, дискусии и демонстрации в група.

– Кои хранителни навици разболяват.

– Игри за опознаване на емоциите и постигане на удовлетвореност.

– Връзката между мисълта и емоцията. Практики за опознаване.

– Разбиране на стреса и придобиване на знания относно методите за предпазване. Нов поглед към стреса и нови стратегии за справяне с кризисни ситуации.

– Как функционира тялото? Как работи психиката? Какво е електромагнитно поле. Практическа опитност и пряко докосване до същността ни.

Резултат: Трениране на способността участниците да си обясняват собствените реакции и действия и да разграничават  понятията емоция и чувство, както и да ги намират в себе си.

Трети етап – Решение на проблемите и индивидуални практики – Три беседи – Практически средства за изчистване на организма, техники за овладяване на емоцията, преодоляване на стреса и мотивация.

Цел: Откриване на решения за здравословните и психо-емоционални проблеми и практическото им приложение. Намиране на средствата за зареждане с енергия в ежедневието и начините за мотивация и концентрация.

Изчистване на организма. Методи за детоксикация.

– Схематично изобразяване на методите за грижа за физическото тяло.

– Как да опознаваме и преодоляваме емоциите. Техники и методи.

– Какво е емоционална интелигентност. EQ – най-важният вид интелигентност, ако човек иска да е здрав и успешен.

– Упражнения за концентрация на Ума

– Как да изпълняваме целите си. Упражнения за концентрация. Мисъл форми.

Резултат: Извършване на реална промяна в поведението и разбирането за света.

Изготвено с много Любов от

~ ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО ~

Очакваме ви за едно незабравимо преживяване!

~~~~~

Всички интерактивни лекции се провеждат от специалистите на ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО:

Тодор Христов е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Притежава един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна мярка, свързана със здравословното ни състояние. От много години се интересува от здравословен начин на живот и се стреми да се развива в духовен аспект. Знанията, които е придобил в търсенето си, е превърнал в Познание, чрез своята лична опитност и прави всичко възможно да помага на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва  директно в техния Път, а да бъде катализатор на техните процеси. Според  Тодор Христов така необходимата Промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване.

Тодор Христов участва активно в специализирани семинари, както и провежда свои, в цялата страна, засягащи многобройни и наболели въпроси, като се стреми винаги да извежда най-доброто решение, за всеки един участник.

Провежда турове-семинари, на силно енергийни места из България. Целта на тези събития, които организира заедно с негови партньори, е да се събират хора с еднакви интереси и да се създават дълготрайни приятелства, да се информират хората за ценната история и дълбоката древност, които притежава страната ни.

Елена Терзиева е един от създателите на най-голямата компания в сферата на холистичната грижа за здравето у нас – „Здравословен живот“. Компанията има за цел не само да лекува хората, но и да ги научи да се грижат сами за здравето си, чрез правилно хранене и водене на балансиран и щастлив живот. Компанията реализира това благодарение на синергичната връзка между Био-супермаркет с над 3000 продукта, медицински център с направление холистична медицина и диагностика, внос и дистрибуция, кетъринг, детска градина, уъркшопи, обучителни семинари и други дейности.

Елена Терзиева е завършила социология в Софийски университет, но през целия си живот е водена от стремежа да помага на хората и да се грижи за тяхното здраве. Затова тя предприема нелеката мисия да популяризира здравословните и Био храни и продукти, както и холистичния подход към здравето. В тази връзка тя провежда редица лекции и беседи, в които споделя придобитите от нея знания, наученото от лекарите-специалисти в медицинския център и най-вече личния си опит в здравословното хранене и лечение. Кулинар по наследство, Елена обожава да приготвя лесни и вкусни здравословни ястия,  които с удоволствие демонстрира в нейните кулинарни ателиета.

1 коментар

  • […] Къщата се намира във вилна зона Инцараки с невероятeн морски изглед към залива на Свети Влас и Слънчев бряг, далеч от лъскавата част на града. Вила Бенейа е по-различна с формата си, с ориентираността ѝ спрямо слънцето и използваните материали, които оказват благотворно въздействие върху физическото и психическото състояние на обитателите. Само с престоя си на това място човек усеща хармонията и спокойствието в себе си, а съчетано със семинара и красивата гледка, след 9 дни човек се отърсва напълно от напрегнатите ежедневни дейности. Повече информация за семинара в св.Влас, може да прочетете тук: http://spirittours.eu/?p=1858 […]

Напишете коментар