Практически семинар ГЕНЕЗИС на древното светилище Мадара

юни 22, 2014   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Генезис, Курсове и семинари  //  1 Comment

Приятели, каним ви във вихъра на летния сезон, на едно древно и заредено с енергия място, за да развихрим емоциите си, да ги възпламеним и да разберем как да ги изпепелим и как да ги пресътворим. Защото когато огънят утихне, идва ред на здравия разум, а изчистен и светъл той може да ни бъде помощник по Пътя на осъзнаването и освобождаването.

Заповядайте, заедно с нас, за да преживеете трансформацията и дълбочината на уникалния метод ГЕНЕЗИС, съчетаващ постигане на пълно физическо здраве, правилни социални отношения и духовно извисяване. Чрез практически задачи, игри и познавателни методи,  ще постигнете желаните от вас цели още в рамките на семинара, но получените знания и усвоените практики ще ви помогнат да продължите по Пътя на своето усъвършенстване и в ежедневието си. Енергетиката на древното светилище, пазещо своите тайни, трайно ще задържи посятото, докато покълне и даде плодове.

Заедно ще посетим тайни места от огромното светилище, известни само на запознати и ще разберем какво са били древните практики, извършвани на местата с най-силна енергийност.

Ще бъдем гостоприемно посрещнати във Вила Булгара Еко – мястото, на което заедно ще преминем през специално разработената интерактивна програма ГЕНЕЗИС, наредени около топлата камина в уютна зала. Целта на програмата е в приятна и комфортна обстановка, на високо-енергийно място, чрез обединяването на физическото, социалното и духовното да се извърши реална трансформация в дълбочина. През цялото време ще имаме възможност да се наслаждаваме с всичките си сетива: на природата, на гледките, на храната, на красотата, а за по-чувствителните – енергийността на древният култов комплекс.

Всички знаем историята за Мадарския конник, но тя е много по-дълбока и интригуваща, много по-древна и мистична, отколкото пише в пътеводителите. Ние ще ви покажем оригиналното предназначение на светилището, което е с огромни размери и крие потайности, неразкрити досега. Тъй като в комплекса има все още активни съоръжения, практиките, които ще ви предложим, ще помогнат по-бързо да развиете своите заложби и да освободите своя скрит потенциал.

ДАТИ: 18-20.07.2014г. (3 дни)

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: Вила Булгара-Еко; с. Кюлевча; на 2 км. от Мадара

ЦЕНА: 195 лв.

Цената включва:

 • две нощувки в прекрасната Вила Булгара-Еко
 • две домашно приготвени закуски
 • две вкусни вегетариански вечери с био-храна (с опция за допълнително поръчване на място)
 • енергийни упражнения всяка сутрин
 • три интерактивни занимания по метода ГЕНЕЗИС
 • енергийни практики на местността Мадара

И още:

 • на всеки участник ще бъде измерена аурата при пристигането във Вила Булгара-Еко, за да се провери настоящото му състояние.
 • всеки ще се изследва с най-новия модел биоскенер, показващ над 200 показателя на тялото, като ще получи интерпретация на данните и съвети.
 • за всички участници в семинара, ще има възможност да се използва спа-центъра на Вила Булгара Еко на преференциална цена

ПРОГРАМА:

18.07.2014г. (петък)

12:30 – 14:00ч. – Пристигане и настаняване

14:00 – 17:00ч. – Измервания:

 • Заснемане на електромагнитното поле с последен клас Аура камера
 • Измерване с Био-скенер на над 200 физически показателя

17:30ч. – Първо занимание:

 • Представяне на програма ГЕНЕЗИС от авторите на програмата
 • Забавен метод за запознаване на участниците
 • Основи на здравословния живот – 5-те основни принципа
 • Упражнение за установяване на проблемни социални отношения
 • Медитация за зареждане с енергия

20:00ч. – Вечеря и свободно време

 

19.07.2014г. (събота)

8:30 – Енергийни упражнения

9:00 – Закуска

9:30 – Отпътуване за Национален историко-археологически резерват Мадара

 • Разглеждане на цялото светилище и обхождане на енергийните места с разкриване на неизвестни досега факти за историята и мирозданието
 • Извършване на енергийни практики на предназначени за целта места в комплекса
 • Медитация

17:00ч. – Второ занимание:

 • Всичко за пречистването на физическото тяло
 • Как да запазим тялото си чисто и здраво чрез балансирано и пълноценно хранене
 • Правилна комуникация – практически техники
 • Интензивен курс по дълбока медитация
 • Медитация – практическо прилагане на наученото

20:00ч. – Вечеря и свободно време

 

20.07.2014г. (неделя)

8:30 – Енергийни упражнения

9:00 – Закуска

9: 30 – Трето занимание:

 • Устройство на Ума като творец на нашата Вселена
 • Запознаване с формите на съзнание в човека
 • Как да общуваме по различните канали за комуникация, така че да бъдем разбрани правилно и да разбираме другите
 • Медитация за наблюдение на вътрешния Аз
 • Кулинарен уъркшоп (с почерпка)

12:00ч. – Освобождаване на стаите и отпътуване

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0889 901 660, 0899 022 521 или по електронната поща.

Банкова сметка за плащане на таксата:

Банка ОББ

IBAN: BG10UBBS80021082929030

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Спирит Турс ООД

Основание: Семинар Генезис Мадара

Моля, предварително се свържете с нас, за да се уверите, че има свободни места на телефон 0889 901 660 или по e-mail.

Вила Булгара Еко
Вила Булгара Еко
На Мадара

 

Всички интерактивни лекции се провеждат от специалистите на ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО:

Тодор Христов

Тодор Христов е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Притежава един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна мярка, свързана със здравословното ни състояние. От много години се интересува от здравословен начин на живот и се стреми да се развива в духовен аспект. Знанията, които е придобил в търсенето си, е превърнал в Познание, чрез своята лична опитност и прави всичко възможно да помага на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва директно в техния Път, а да бъде катализатор на техните процеси. Според Тодор Христов така необходимата Промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване.

Тодор Христов участва активно в специализирани семинари, както и провежда свои, в цялата страна, засягащи многобройни и наболели въпроси, като се стреми винаги да извежда най-доброто решение, за всеки един участник.

Провежда турове-семинари, на силно енергийни места из България. Целта на тези събития, които организира заедно с негови партньори, е да се събират хора с еднакви интереси и да се създават дълготрайни приятелства, да се информират хората за ценната история и дълбоката древност, които притежава страната ни.

Елена Терзиева е един от създателите на най-голямата компания в сферата на холистичната грижа за здравето у нас – „Здравословен живот“. С дейностите, които развива, Елена има за цел не само да лекува хората, но и да ги научи да се грижат сами за здравето си чрез правилно хранене и водене на балансиран и щастлив живот. През годините тя е реализирала това благодарение на синергичната връзка между Био-супермаркет с над 3000 продукта, медицински център с направление холистична медицина и диагностика, внос и дистрибуция, кетъринг, детска градина, уъркшопи, обучителни семинари и други дейности. Като завършек  на своята дейност и в унисон с процесите на осъзнаване в обществото, става един от съоснователите на Холистичен Център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО, извествен със своя уникален медот ГЕНЕЗИС, който оказва трайно и дълбоко влияние върху развитие на индивида в здравословен, социален и духовен план.

Елена Терзиева е завършила социология в Софийски университет, но през целия си живот е водена от стремежа да помага на хората и да ги обучава как да се грижат за своето здраве. Затова тя предприема нелеката мисия да популяризира здравословните и Био храни и продукти, както и холистичния подход към здравето. В тази връзка тя провежда редица лекции и беседи, в които споделя придобитите от нея знания, наученото от лекарите-специалисти в медицинския център и най-вече личния си опит в здравословното хранене и лечение. През 2014г. Елена Терзиева, посещава курса на проф. д-р Олга Бутакова към II Московски университет, от където получава своя сертификат като специалист  по правилно хранене (нутриционист). Кулинар по наследство, Елена обожава да приготвя лесни и вкусни здравословни ястия,  които с удоволствие демонстрира в нейните кулинарни ателиета. Като социолог и нутриционист, в своята практика Елена установява неразривната зависимост между здравословното състояние и сложните социални отношения между хората, затова вплита в своите методи не само знания за здравословния живот, но и практически методи за изграждане на правилни и хармонични взаимоотношения, както и успешна комуникация.

„Вече не е тайна, че болестта в човека възниква първо на психо-емоционално ниво, затова ние трябва да полагаме комплексна грижа за здравето си. Съчетаването на здравословно хранене, физическа активност, позитивно мислене, хармонични социални отношения, медитация и релаксация, помагат на човек да осъзнае скритата сила, която притежава, а това допринася не само, за да се чувства по-здрав и щастлив, но и да постигне личностно усъвършенстване и успехи в живота.“

1 коментар

 • Надявам се, освен положителния заряд, който се получава от Свещеното място да се придобият и полезни знания, практически приложими в последствие от всеки участник!

Напишете коментар