Практически семинар ГЕНЕЗИС, на Мадара

авг. 22, 2013   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Генезис, Курсове и семинари, Тур-Семинари  //  No Comments

Това е място,което крие в себе си огромна мощ, съхранена от нашия народ, още от дълбока древност. Това е едно от най-големите светилища в България – Мадарския конник. А вила „Булгара“, където ще се проведе семинарът, е едно вълшебно място, наситено с много хармония, тишина и мистичност, а всяка част от нея е аранжирана с много стил и усет. Какво по-добро място за изпращане на лятото и посрещане на есенното равноденствие! Да изпратим изпепеляващите летни емоции и да се потопим в мъдростта и красотата на есента!

Това е мястото, на което заедно ще преминем през специално разработената интерактивна програма ГЕНЕЗИС. Методът обединява в едно: физическото, психо-емоционалното и духовното като по този начин се извършва реална трансформация в дълбочина. През цялото време ще имаме възможност да се наслаждаваме с всичките си сетива: на природата, на гледките, на храната, на красотата, а за по- чувствителните – енергийността на мястото.

Всички знаем историята за Мадарския конник, но тя е много по-дълбока и интригуваща, много по-древна и мистична, отколкото пише в пътеводителите. Ние ще ви покажем оригиналното предназначение на светилището, което е с огромни размери, може би най-голямото в България! Тъй като в светилището има все още активни съоръжения, практиките, които ще ви предложим, ще помогнат по-бързо да развиете своите заложби и да освободите своята индивидуалност.

ДАТИ: 20-22.09.2013г. (3 дни)

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: Вила Булгара-Еко; с. Кюлевча

ЦЕНА: 195 лв.

Цената включва:

 • две нощувки в прекрасната Вила Булгара Еко
 • две закуски
 • три интерактивни занимания по метода ГЕНЕЗИС
 • енергийни практики на местността Мадара

И още:

 • на всеки участник ще бъде измерена аурата при пристигането във Вила Булгара-Еко, за да се провери настоящото състояние на човека.
 • всеки ще се изследва с аналитична везна Танита, която сканира тялото по сегменти и показва състава му: мазнини, течности, мускулна маса, костна маса, метаболитна възраст, индекс телесна маса, необходими калории на ден, мазнини в органите и разпределението на компонентите по сегменти.
 • на всеки ще бъде изготвен психологически профил посредством професионални тестове за себепознание. С тяхна помощ и с помощта на програмата всеки ще може да си отговори на въпроса: „Кой реално съм Аз?“
 • можете да използване на спа-центъра на Вила Булгара Еко на префернциална цена

ПРОГРАМА:

20.09.2013г. (петък)

12:30 – 14:00ч. – Пристигане и настаняване

14:00 – 17:00ч. – Измервания:

 • Заснемане на електромагнитното поле с последен клас Аура камера
 • Измерване на тялото с аналитична везна ТАНИТА
 • Тест за изготвяне на психологически профил

17:30ч. – Първо занимание:

 • Представяне на програма ГЕНЕЗИС от авторите на програмата
 • Психологическа игра за запознаване на участниците
 • Основи на здравословния живот – 5-те основни принципа
 • Упражнение за себепознание с анализ
 • Медитация за зареждане с енергия

20:00ч. – Вечеря и свободно време

 

21.09.2013г. (събота)

8:00 – Закуска

9:00 – Отпътуване за Национален историко-археологически резерват Мадара

 • Разглеждане на цялото светилище и обхождане на енергийните места
 • Извършване на енергийни практики на предназначени за целта места в комплекса
 • Медитация

17:00ч. – Второ занимание:

 • Енергията на водата и храната
 • Опити и методи за замерване качествата на водата и енергийността на храната
 • Цел, желание намерение – беседа с упражнение за само-осъзнаване
 • Как да изпращаме намерение правилно?
 • Медитация с изпращане на намерение

20:00ч. – Вечеря и свободно време

 

22.09.2013г. (неделя)

8:00 – Закуска

9:00 – Трето занимание:

 • Ролята на епифизата
 • Практични методи за изчистване на епифизата
 • Устройство на Ума като творец на нашата Вселена
 • Упражнение-медитация за навлизане в себе си и себепознание

12:00ч. – Освобождаване на стаите и отпътуване

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0889 901 660, 0896 612854, 0879 464 325 или по електронната поща.

Банкова сметка за плащане на таксата:

Банка ОББ
IBAN: BG10UBBS80021082929030
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Спирит Турс ООД
Основание: Семинар Генезис Мадара

Моля, предварително се свържете с нас, за да се уверите, че има свободни места на телефон 0889 901 660 или по e-mail.

Вила Булгара Еко

Вила Булгара Еко

На Мадара

 

Всички интерактивни лекции се провеждат от специалистите на ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО:

Тодор Христов

Тодор Христов е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Притежава един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна мярка, свързана със здравословното ни състояние. От много години се интересува от здравословен начин на живот и се стреми да се развива в духовен аспект. Знанията, които е придобил в търсенето си, е превърнал в Познание, чрез своята лична опитност и прави всичко възможно да помага на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва  директно в техния Път, а да бъде катализатор на техните процеси. Според  Тодор Христов така необходимата Промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване.

Тодор Христов участва активно в специализирани семинари, както и провежда свои, в цялата страна, засягащи многобройни и наболели въпроси, като се стреми винаги да извежда най-доброто решение, за всеки един участник.

Провежда турове-семинари, на силно енергийни места из България. Целта на тези събития, които организира заедно с негови партньори, е да се събират хора с еднакви интереси и да се създават дълготрайни приятелства, да се информират хората за ценната история и дълбоката древност, които притежава страната ни.

Елена Терзиева

Елена Терзиева е един от създателите на най-голямата компания в сферата на холистичната грижа за здравето у нас – „Здравословен живот“. Компанията има за цел не само да лекува хората, но и да ги научи да се грижат сами за здравето си, чрез правилно хранене и водене на балансиран и щастлив живот. Компанията реализира това благодарение на синергичната връзка между Био-супермаркет с над 3000 продукта, медицински център с направление холистична медицина и диагностика, внос и дистрибуция, кетъринг, детска градина, уъркшопи, обучителни семинари и други дейности.

Елена Терзиева е завършила социология в Софийски университет, но през целия си живот е водена от стремежа да помага на хората и да се грижи за тяхното здраве. Затова тя предприема нелеката мисия да популяризира здравословните и Био храни и продукти, както и холистичния подход към здравето. В тази връзка тя провежда редица лекции и беседи, в които споделя придобитите от нея знания, наученото от лекарите-специалисти в медицинския център и най-вече личния си опит в здравословното хранене и лечение. Кулинар по наследство, Елена обожава да приготвя лесни и вкусни здравословни ястия,  които с удоволствие демонстрира в нейните кулинарни ателиета.

Напишете коментар