ПРОЕКТИРАЙ ЖИВОТА СИ! Курс за личностно развитие и мрежов маркетинг

авг. 28, 2014   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Курсове и семинари, Личностно развитие  //  5 коментара

В днешно време поривът за свобода и естественото желание на човека за развитие, породиха нуждата от нови разбирания за думата „работа“ и намериха своя израз в една нова сфера в бизнеса, която се развива изключително успешно. Избралите да се развиват в областта на мрежовия маркетинг се наслаждават не само на свобода относно работно време и лично пространство, но и на възможността за развитие в личностен план. Най-характерното за тези компании е, че имат интерес техните партньори и сътрудници да бъдат щастливи, независими, позитивни и да работят върху подобряването на своите лидерски, комуникативни и личностни качества. Така придобитите знания и способности могат да бъдат полезни на всеки не само по отношение на развитието му в областта на мрежовия маркетинг, но и в разработването на собствен бизнес, изграждане на стабилни и хармонични личностни взаимоотношения, правилно разпределение на времето и ресурсите, придобиване на финансова грамотност, емоционална интелигентност и др. Всичко това са познания, необходими за успешната реализация на всеки един човек в съвременното общество.

Описание:

Курсът е подходящ за всички, които искат да се развиват в сферата на мрежовия маркетинг, да придобият по-задълбочени познания за тази сфера и най-вече да развият конкретни практически умения, които да им помогнат да напреднат в своето личностно развитие и мрежов бизнес. От своя страна тези ключови качества и умения са основополагащи за успеха във всяка една социална и икономическа сфера:

 • Да си поставяме цели и да планираме тяхното постигане
 • Да планираме и разпределяме правилно времето си
 • Да поемем отговорност за финансовото си състояние (финансова грамотност)
 • Да се изказваме пред публика
 • Да организираме и провеждаме успешни бизнес срещи
 • Да се научим да общуваме по-ефективно и свободно
 • Да развием в себе си лидерски качества

И тъй като тези умения са важни за всяко едно бизнес начинание и за не една професия, курсът е подходящ за всеки, който иска да се развива като успешна и хармонична личност, да обогати познанията си, да доразвие способностите си и да придобие нови умения, който да му помогнат да постигне и най-високите цели в своята област.

Цели на курса:

 • Да научи участниците да управляват правилно финансите и ресурсите си
 • Да обогати познанията на участниците по темата „мрежов маркетинг” и да им даде възможност да формират своя собствена гледна и стратегия за успех
 • Да им помогне да развият качества и умения, необходими за успешното реализиране в МЛМ и в живота
 • Да ги направи по-успешни, перспективни и удовлетворени от себе си като личности
 • Да създаде среда за общуване по темите, свързани с МЛМ, за да повиши не само практическата подготовка на участниците, но и тяхната мотивация и желание за развитие в тази област
 • Да предложи среда за общуване и обмяна на опит с единомислещи и позитивни хора

ИНВЕСТИРАЙТЕ В СЕБЕ СИ!

НАЧАЛО: 24.09.2014г. от 18:00ч. (всяка седмица по едно занимание от 2 часа)

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: гр. Бургас, ул. Марагидик 14, ет. 2

Холистичен център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 180 лв. (вместо 250 лв.)

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0889 901 660; 0899 022 521 или по електронната поща.

~~~~~

Банкова сметка за плащане на таксата:

Банка ОББ

IBAN: BG10UBBS80021082929030

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: „Бра-Ман“ ООД

Основание: Курс „Проектирай живота си!“

Моля, предварително се свържете с нас, за да се уверите, че има свободни места.

~~~~~

ПРОГРАМА НА КУРСА:

 1. Мечти / Силата на намерението / Кой съм аз и какво искам
 2. Финансова грамотност / „4-те потока на парите” / Погрешни ментални нагласи, свързани с парите
 3. История на МЛМ / Аз и МЛМ / Лидерство – 1 част
 4. Лидерство – 2 част / Управление на времето
 5. Списък / Методи за разширяване на списъка / Цели и планиране / Документация / Моята лична история – подготовка за изказване пред публика
 6. Говорене пред публика / Подготовка на кратко изказване / Практика
 7. Покана за среща, събитие / Организиране и провеждане на среща / Комуникация / Език на жестовете
 8. „4-те цвята” – теорията за 4-те психологически типа в МЛМ
 9. Как да предложим продуктите / Проследяване на клиенти / Упражнения и дискусии върху реални случаи от нашата практика
 10. Как да предложим бизнеса / Работа с партньорите / Упражнения и дискусии върху реални случаи от нашата практика
 11. Работа с препоръки / Упражнения и дискусии
 12. Практически занимания и дискусии

~~~~~

Водещ: Милена Иванова

Милена Иванова е специалист в областта на мрежовия маркетинг. Занимава се с изграждането на своя собствен мрежов бизнес, организира и провежда обучения, които помагат на хората да открият ползите на МЛМ за собственото си финансово развитие и да възпитат в себе си качества и умения, които да ги направят успешни в бизнеса и в живота.

 „Мултилевъл маркетингът, или мрежовият маркетинг, е една от малкото индустрии, които имат интерес просто да ви направят успешна и хармонична личност – колкото по-осъзнати сте, по-позитивни и уверени в себе си, толкова по-добри перспективи ще се открият пред вас в това бизнес начинание, както и във всяко друго. Знанията и уменията, придобити в процеса на обучение по МЛМ, ще ви бъдат полезни във всички други сфери от живота. Затова е много удовлетворяващо да учиш хората да бъдат мрежовици – те се научават да познават и разбират себе си по-добре, да общуват по-успешно, да поемат отговорност за собственото си здраве и финансово благополучие.”

Милена е завършила българска филология в Софийски университет и реклама в Нов български университет. В търсене на най-подходящата и удовлетворяваща професия придобива опит и умения в разнообразни сфери – като преподавател по английски език, създател на автореклами в телевизия ББТ, главен специалист в Дирекция „Култура” на Столична община, където участва активно в стартирането на проекта „София – Европейска столица на културата”. През последните десет години се утвърждава като филмов преводач, редактор и преводач на научнопопулярна литература. Паралелно с това, в продължение на 8 години, инвестира време, усилия и умения в активно развиване на партньорска мрежа, достигайки както високи нива в системата на мрежовия бизнес, така и стабилни резултати. Обучава се при водещи мрежовици и специалисти по личностно развитие – Брайън Трейси, Рут Елиът, Никита Громико, Брад Алказин, Том Шрайтер – Големия Ал и др.

„В крайна сметка избрах да фокусирам уменията и творческата си енергия в свое собственo начинание, в което сама определям кога, колко и как да работя и усилията ми да не са просто замяна на работни часове срещу заплащане, а да са инвестиция за бъдещето – благодарение на остатъчния доход, който носи мрежата. Освен това ефективните и здравословни продукти на моята компания ми дават възможност да следвам това, което съм избрала за своя мисия – да уча хората как да бъдат по-здрави, по-успешни, по-свободни и по-щастливи.”

 

5 коментара

 • Здравейте! Бих искала да разбера планирате ли да проведете такъв курс в София или Пловдив – с удоволствие бих се възползвала тогава! Благодаря! Много се радвам, че има хора като Вас!

  • Да, вече се събира група и в София. Курсът там ще започне в края на септември или през октомври. Ако искате, намерете ме във фейсбук (Milena V. Ivanova), за да поддържаме връзка или ми пратете ваш имейл или телефон (milena_vaskova@yahoo.com).

 • Здравейте,
  искам да Ви попитам:
  1. Какъв е точно мрежовият бизнес, с който Вие се занимавате?
  2. Искате да привлечете нови хора към Вашият МЛМ бизнес и да ги направите успешни, печелейки и Вие?
  3. На кое повече ще акцентрирате в курса, на това да научите хората да станат по комуникативни, успешни и да развият лидерски качества, там където те искат или в сферата, в която работят или на това чрез успешна комуникация да да се стремят към лидерски позиции в МЛМ бизнеса Ви?
  4. Има много предложения за МЛМ бизнес в интернет пространството, Вие искате да рекламирате това, с което се занимавате с цел повече клиенти в мрежата Ви и печалба или ……?

  Поздрави,
  Валя Бойчева

  • Здравейте, Валя Бойчева!

   Благодарим за запитването, което сте изпратили на нашия сайт, относно курса за личностно развитие и мрежов маркетинг „Проектирай живота си!“.

   По-долу са отговорите на Вашите въпроси:

   1. Какъв е точно мрежовият бизнес, с който Вие се занимавате?

   – Ние сме проучили и сме се занимавали с множество различни компании и не сме се ограничили до една. Разбира се, имаме наблюдения и предпочитания, но нямаме за цел да рекламираме една определена компания (иначе щяхме да го обявим в презентацията). Тъй като курсът е предназначен за хора, които се занимават с мрежов маркетинг, предполага се, че те вече са направили своя избор.

   2. Искате да привлечете нови хора към Вашият МЛМ бизнес и да ги направите успешни, печелейки и Вие?

   – Не. Искаме да предадем нашите знания и умения на всеки, който желае да се развива в системата на мрежовия маркетинг, без значение коя компания е избрал.

   3. На кое повече ще акцентрирате в курса, на това да научите хората да станат по комуникативни, успешни и да развият лидерски качества, там където те искат или в сферата, в която работят или на това чрез успешна комуникация да се стремят към лидерски позиции в МЛМ бизнеса Ви?

   – Всеки ще има възможност да си вземе от курса това, за което е дошъл. Т.е. ако той предпочита да развие качества, които да използва в своя линеен бизнес или в личните си взаимоотношения, нека това бъде неговата полза от курса. Ако желае да бъде успешен мрежовик и лидер в компанията, която е избрал, ще му помогнем с нашите знания и за това. А защо не да използва усвоеното във всяка една сфера, в която се изявява.

   4. Има много предложения за МЛМ бизнес в интернет пространството, Вие искате да рекламирате това, с което се занимавате с цел повече клиенти в мрежата Ви и печалба или …… ?

   – От една страна, целта ни е да обучим нашите партньори на описаните умения, но и сме отворени да направим това и за представители на компании, различни от тези, с които ние работим. Всеки, който желае да се развива, е добре дошъл! А изборът, в коя компания да се включи, остава за него.

   Поздрави!

Напишете коментар