С био-резонанс може да се диагностицира заболяване, преди да е настъпило

юни 12, 2013   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Биорезонанс "Оберон", Диагностика, Статии, Услуги  //  4 коментара

Създадената в Омския институт по приложна психофизика (Русия) уникална изследователска апаратура, която може да се отнесе към най-удивителните и перспективни достижения на естествознанието и медицината в началото на ХХІ век, предлага възможно най-ранна диагностика, още преди да се е оформило заболяването.

Учените за биорезонансната терапия
Теоретическите и експериментални работи, които са направили възможно създаването на апарата „ОБЕРОН“, били започнати още в края на ХІХ от гения на електрониката Никола Тесла – негов е първият опит за създаване на нискочестотен квантов генератор. По-нататък проучванията са продължени от учени, чиито имена заслужават особено внимание: Ж. Лаховски – известен френски изследовател, изучавал действието на радиочестотите върху здравето на животните и състоянието на растенията; гениалния американски учен Р. Райф, изследвал действието не само на радио, но и на електрочестотите върху биополето на човека; Р. Фол, гениален лекар, който през 1950 г. откри и създаде в Германия система за електротестване по акупунктурните точки на човешкото тяло (метод на д-р Фол); лекарят Ф. Морел и инженерът по електроника Е. Раше, които през 1976 г. създадоха апарата „МоРа“ – първият сериозен апарат за станалата вече много популярна биорезонансна терапия. ОБЕРОН е продължение и уникално достижение на този вид апаратура.

Биополе
Опитвайки се да разберат света на енергетическите полета, учените от Омск се приближили към разбирането на феномена „биополе“, за което хората са знаели от незапомнени времена, както свидетелства Аюрведа и традиционната китайска медицина. Научните открития, съставящи основата на този метод, технологически допълват вековната мъдрост на източната медицина, основополагащи за която са енергетическите представи за акупунктурата като способ за управление на биологическите системи. Информационният обмен между системите се осъществява дистантно, асоциативно и избирателно за сметка на квантовите електромагнитни излъчвания, имащи енергия, адекватна на енергията на разрушаване на връзките на елементарната структура на биологичната система.

Диагностика с Оберон
Апаратно-програмния комплекс (торсионният квантов генератор “Оберон” 11 и програмата “Метапатия” 3), на базата на спектралния анализ на вихровите магнитни полета на биологическите организми, за първи път позволява напълно безвредно, без неприятни и понякога болезнени манипулации да се получи пълна представа за здравето на човека и дори за най-началните, иначе неуловими прояви на заболяванията. Такава степен на пълна ранна и безвредна диагностика не е по възможностите на нито една от използваните досега технологии (дори на създадените през 90-те години на ХХ век апаратури като IMEDIS, EXPERT, VEGA и др.), които могат да установят само вече оформен процес, но не намерението му да се формира.

Информацията, която се постига при диагностика с Оберон е далеч по-богата. По измененията на вълновите характеристики на магнитните полета на живите организми, на тяхната тъкан, на отделните клетки и даже на отделните ферменти и хормони за час и половина-два тя създава детайлизиран образ на индивидуалното състояние на организма, прави качествена оценка на всеки орган, на неговите части и функции, постигайки ясна в момента диагноза. Нещо повече – диагностиката позволява да се открие индивидуалната предразположеност към такива сериозни заболявания като диабет, инфаркт, инсулт и др. и да прогнозира възникването им, както и да се установят скрито протичащи процеси. Определя се функционалното състояние на всеки, разпознава се първопричината за нарушението, откриват се проблемните зони и се установяват скрито протичащи процеси.

Повечето от известните днес изследвания разглеждат органите на човека от гледна точка на техните структурни изменения (форма, размери, образования), но не могат да оценят тяхното функционално състояние. Именно промяната във функционалната активност на органите е начало на повечето заболявания, а измененията в тяхната структура са по-късен стадий, последващ дълго протичащи функционални отклонения.

Диагностиката включва изследване на:
• Сърдечно-съдова система
• Нервна система
• Храносмилателна система: хранопровод, стомах и черва, черен дроб, жлъчен мехур и панкреас
• Мъжка и женска полова система – наличие на възпалителни заболявания, състояние на простатата и качество на сперматозоидите, функционалност на яйчниците и проходимост на тръбите
• Пикочноотделителна система
• Опорно-двигателния апарат – състояние на ставите, костите и костната плътност
• Дихателна система и говорни и сетивни органи – трахея, бронхи, бели дробове носна и устна кухина, уши
• Ендокринна система
• Кръвоносна система и кръвотворните органи
• Състояние на имунитета и предразположеност към алергии
• Наличие на микроби, вируси, хелминти, хламидии, стафилококи и стрептококи, ламблии, трихомони, глисти и др.

Други функции
Като се отчита спецификата на частния случай, по време на изследването могат да се тестват въведените в програмата над 2 000 аптечни лекарствени средства, хомеопатични продукти, билки и биологично активни добавки от световни производители, както и тяхната съвместимост. Това позволява за възстановяване на здравето да се препоръча най-ефективният индивидуален оздравителен комплекс.

След диагностиката се разпечатва епикриза, представяща пълното функционално състояние на целия организъм, посочват се и най-подходящите за всеки конкретен случай лекарствени средства, хомеопатични препарати и биологичноактивни добавки към храната на натурална основа от български и световни производители.
Като използвате предлаганата диагностика, получавате възможност за много по-добри резултати при профилактика и лечение. Това ще ви донесе дълготрайно здраве, радост и благоденствие в живота.

Можете да си направите диагностика с био-резонанс в Холистичен център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО, с предварително записване на телефон: 0889 901 660.

Диагностиката се провежда от д-р Татяна Николова, педиатър, практикуваща алтернативна медицина и био-резонансна диагностика и терапия.

Източник: www.zdravosloven.com

~~~~~

Д-р Татяна Николова

Специалност: Педиатрия. Практикуваща алтернативна медицина и био-резонансна диагностика и терапия

Д-р Татяна Николова е родена на 7 февруари 1957 г. в Украина. През 1983 г. завършва Харковския Медицински Университет и започва лекарската си практика като педиатър в гр. Червен Бряг. Една година по-късно се прехвърля в Спешен Център в гр. Плевен, където работи 10 години.

Като дете боледува често и лошо – 11 бронхопневмонии, многобройни гнойни ангини със ставни усложнения, язви на стомаха и дванадесетопръстника като последица от лечението на артрита. Лекарската й практика, обаче, не й дава отговор на многото въпроси, свързани със здравето й. В последствие й се появяват нови заболявания, като нестабилна стенокардия, микроинфаркт. През всичките тези години др Николова упорито търси отговор на въпросите: “Какво е да си здрав? Доколко стабилно е това състояние? Как да го поддържам?”

Когато възможностите на конвенционалната медицина се изчерпват, започва да изучава алтернативна медицина. Колкото повече и по-задълбочено учи, толкова по-ясно разбира, че същността е в простите неща – кислород, дишане, храна, почивка, начин на мислене. Прилагайки частично тези принципи, получава частични резултати.

Започва упорито, последователно и дисциплинирано да прилага методите на алтернативната медицина – хранителни добавки, билкови препарати, както и позитивни утвърждения, методите на Силва, Луиз Хей, д-р Валерий Синелников, Норбеков, компютърна диагностика и честотни терапии с Оберон и други. И резултатът, макар и бавно, започва да се появява. Трябват й 3 години, за да получи абсолютен и стабилен резултат, както и да научи тайната на равновесието. Тя е равносилна на дефиницията на здравето.

По-късно започва да лекува по този метод и, за нейна радост, това се превръща в основната й лекарска практика. Завършва многобройни задълбочени курсове по алтернативна медицина, както и по нутрициология (хранене на клетката) – едно от най-важните условия, за да сме здрави.

Нейни основни „помощници” в работата са продуктите на Coral Club International и апаратура за био-резонанс Оберон. След диагностиката с този уред се разпечатва епикриза, представяща пълното функционално състояние на целия организъм, посочват се и най-подходящите за всеки конкретен случай лекарствени средства, хомеопатични препарати и биологичноактивни добавки към храната на натурална основа и се постигат много по-добри резултати при профилактиката и лечението, за дълготрайно здраве, радост и благоденствие в живота.

4 коментара

  • Отчита ли състоянието на зъбите (например парадонтози… кариеси и други)?

    • Не, това най-добре може да направи вашият дентален терапевт. Успех!

  • Телефон за връзка за повече информация и затваряне на час да дадете, моля.

    • Здравейте, Ивалинка!
      Вече изследванията с Оберон се правят само в София. За записване на час можете да се свържете с нас на: 0889 901 660 или 0899 022 521. Поздрави!

Напишете коментар