ДА СВАЛИМ МАСКАТА НА ЕЖЕДНЕВИЕТО! Курс за себепознание и емоционална интелигентност (01.2015)

окт. 14, 2014   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Личностно развитие, Психология  //  No Comments

Това е курс, в който всеки ще може да си зададе въпроса „Кой съм аз?“, „Защо винаги попадам в тази ситуация?“. Ще имате възможност, чрез различни интерактивни занимания, чрез метода на позитивната психотерапия и различни арт терапевтични похвати да опознаете себе си, да разкриете онзи вътрешен аз, който остава някъде сгушен зад маската, която си слагаме в ежедневието – на родители, на партньори, на колеги, служители или професионалисти. Ще се докоснете до своя фантазен свят, за който дори не сте и подозирали. Ще можете да се отпуснете, да се освободите от задръжките и да бъдете самите себе си. Ще си позволите да покажете своите прикривани черти, да изпробвате възможностите си в защитена среда и не на последно място – да се запознаете със… самите себе си!

Всичко това ще се случва като следваме индивидуалните заявки на всеки един участник. Ще търсим отговори на въпросите, които излизат от вас! Затова ще работим в малка група, не повече от 10 човека. Местата са ограничени, затова се свържете с нас, за да си осигурите присъствие от сега!

~~~~~

Емоциите, които изживяваме ежедневно могат да бъдат най-богати и разнoобразни, могат да ни заредят с положителна енергия, но могат и в следващия момент да ни подхвърлят точно на обратната крайност. Често се случва и от емоциите да зависят нашите действия и решения, а след като всичко утихне да осъзнаваме грешките и да забелязваме факти, които за трезвия ум са останали скрити. В живота си, освен това, се налага да влизаме в различни роли – на родители, на колеги, на приятели, партньори и т.н. В ролята често остава потиснат истинският ни Аз.

За да опознаем себе си, за да изведем своя Аз на светло, да съумеем да изразим емоциите си по свободен и осъзнат начин, е необходима емоционална интелигентност. Тя представлява пътя към себепознанието!

Нека си отделим време, за да опознаем себе си, да се отпуснем, да се осъзнаем и да изразим своите емоции по балансиран и социално приемлив начин. Очакваме ви, за да потърсим заедно отговора на въпроса: „Кой реално съм Аз?“.

Това е група в която ще имате възможност в защитена среда, с помощта на психолог да си позволите да свалите всички маски, които се налага да слагате постоянно. Когато сте на работа, от вас се изисква и очаква определено поведение, когато сте у дома, ви се налага постоянно да влизате в различни роли – на майка, съпруга, съпруг, дъщеря, син и… Сред приятели отново слагате маската на отзивчивите, подкрепящите, развеселяващите… Всеки един от вас има право поне за два часа в седмица да си позволи да бъде себе си. Да си зададе въпроси, за които все не намира време или просто се страхува от отговорите. В групата всеки един от вас ще има възможност да получи обратна връзка от непознати и непредубедени хора, като по този начин вие ще се огледате в очите и усещанията на другите.

Чрез различни интерактивни игри и арт терапевтични похвати вие ще опознаете вашите емоции, от къде идват, какво ви носят, как да ги изразяваме по-един приемлив за всички начин. Когато човек има знанието за всичко това, една голяма част от вътрешното напрежение, от безпокойството, което често изпитваме без видима причина, просто изчезва!

Включването в групата се случва след предварително интервю с всеки един участник.

Курсът ще продължи три месеца по една среща на седмица, общо дванайсет срещи. Денят и часът, в който ще се събираме, ще бъде уточнен след първоначалното интервю.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 3 месеца (12 сесии по 2 часа, веднъж седмично)
МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: гр. Бургас, ул. Марагидик 14, ет. 2, Холистичен център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО

ЦЕНА: 250 лв. (възможност за плащане на вноски)

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0889 901 660 или  0899 022 521

КРАЕН СРОК: 02.12.2014г.

Банкова сметка за плащане на таксата:

Банка ОББ
IBAN: BG10UBBS80021082929030
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Бра-Ман ООД
Основание: Курс по себепознание

Поради ограничения брой на участниците и спецификата на работата, моля, предварително се свържете с нас, за да се уверите, че има свободни места на телефон 0889 901 660 или по e-mail.

Водещ: Елена Дросева, психолог консултант

~~~~~

Елена Дросева – психолог консултант

Образователно-квалификационна степен:  Магистър

  • Специалност:  психологично консултиране
  • Елена Дросева е член на Дружеството по Позитивна Психотерапия в България, завършила е базисно ниво по Позитивна психотерапия и се обучава в Майсторската програма по Позитивна психотерапия.
  • Област на професионална компетентност: Работа с деца и възрастни в група и индивидуално, чрез метода на позитивната психотерапия и арт ателиета.
  • Зависимости, Психологично консултиране, Емоции и мотивация, Сексуално поведение и сексуално насилие, Насилие, травма.

Напишете коментар