Семинар-тренинг ПРОБУЖДАНЕ на Мадара

февр. 3, 2016   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Духовно, Здраве, Курсове и семинари, Личностно развитие, Семинари  //  No Comments

Ето че отново идва Пролетта и сърцата ни трепкат с радост и вдъхновение. Готови сме за нов живот, за зареждане със свежа енергия от силата на пробуждащата се природа…

И отново сме на любимото си мястоВила Булгара Еко, в подножието на Мадарското плато, в близост до древния и мощен енергиен комплекс Мадара. Тук се събираме само ценители – хора с вкус към питателната и здравословна храна, хора с любов към музиката и изкуството, хора търсещи и следващи своята мисия – празнуваме пролетта и вдишваме нейната свежест.

Традиционният ни семинар-тренинг включва интерактивни методи за себепознание и развитие на личността, практични съвети и обмен на опит в здравословния живот и хранене, медитации и средства за изчистване на съзнанието, балансиране и зареждане. Казваме „Добре дошли!“ на всички позитивни и осъзнати хора, които желаят да споделят с нас три прекрасни дни в синхрон с природата и сред тайнствата на енергийното светилище Мадара.
Темата е „Пробуждане“ – събуждане от съня в матрицата, отваряне на очите за фините светове, разширяване на съзнанието, свързване с майката Земя и синхронизиране с ритъма на природата. „Пробуждане“, това е и трепетния момент, когато всяка жена разбира, че носи в утробата си Новия живот, че нещо свято се случва, че предстои да стане чудо. Мигът, в който осъзнаваме своята мисия… Точно на 25.03 е най-нежният празник – Благовещение и, в духа на традицията, ще го почетем с ритуали.

Очакваме с нетърпение отново да бъдем посрещнати от милите стопани на Вила Булгара Еко, с вкусна и изящно приготвена храна, топли стаи в стил Винтидж и красива градина със зони за отдих и усамотение.

Програмата включва:

• Зареждащи енергийни упражнения всяка сутрин
• Кулинарна работилница – приготвяне и дегустация на здравословна храна
• Игри и методи за себепознание и самоусъвършенстване
• Медитации за разширяване на съзнанието, балансиране и зареждане
• Дискусии край камината на теми: здравословен живот и хранене, личностно развитие, духовно израстване
• Обиколка на култовия комплекс Мадара
• Измерване на Аурата на всеки участник
• Изследване на тялото с биоскенер (квантов анализатор)
• Здравословна и вкусна храна (закуска и вечеря)
• Възможност за енергиен масаж, сауна и релакс (по желание)

Ако желаете да научите подробности и да се запишете, очакваме ви на телефони: 0899 022 521 или 0889 901 660. Отговаряме и на e-mail.

ДАТИ: 25-27.03.2016г. (3 дни)

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: Вила Булгара-Еко; с. Кюлевча; на 2 км. от Мадара

ЦЕНА: 195 лв.

Цената включва:

 • две нощувки в прекрасната Вила Булгара-Еко
 • две домашно приготвени закуски
 • две вкусни вегетариански вечери (с опция за допълнително поръчване на място)
 • три интерактивни занимания за личностно развитие
 • медитации в край камината
 • енергийни практики на местността Мадара
 • кулинарна работилница
 • сутрешни енергийни упражнения

И още:

 • на всеки участник ще бъде измерена аурата при пристигането във Вила Булгара-Еко, за да се провери настоящото му състояние.
 • всеки ще се изследва с най-новия модел био-скенер, показващ над 200 показателя на тялото, като ще получи интерпретация на данните и съвети.
 • за всички участници в семинара, ще има възможност да се използва спа-центъра на Вила Булгара Еко или да си направят енергиен масаж на преференциални цени

~~~

Банкова сметка за плащане на таксата:

Банка ОББ
IBAN: BG10UBBS80021082929030
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Бра-Ман ООД
Основание: Тренинг на Мадара (03.2016г.)

Моля, предварително се свържете с нас, за да се уверите, че има свободни места на телефони 0899 022 521, 0889 901 660

С много Любов от
~ ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО ~

Вила Булгара Еко

Вила Булгара Еко

На Мадара

Всички интерактивни лекции се провеждат от екипа на ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО:

Тодор Христов

Тодор Христов е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Притежава един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна мярка, свързана със здравословното ни състояние. От много години се интересува от здравословен начин на живот и се стреми да се развива в духовен аспект. Знанията, които е придобил в търсенето си, е превърнал в Познание, чрез своята лична опитност и прави всичко възможно да помага на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва директно в техния Път, а да бъде катализатор на техните процеси. Според Тодор Христов така необходимата Промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване.

Тодор Христов участва активно в специализирани семинари, както и провежда свои, в цялата страна, засягащи многобройни и наболели въпроси, като се стреми винаги да извежда най-доброто решение, за всеки един участник.

Провежда турове-семинари, на силно енергийни места из България. Целта на тези събития, които организира заедно с негови партньори, е да се събират хора с еднакви интереси и да се създават дълготрайни приятелства, да се информират хората за ценната история и дълбоката древност, които притежава страната ни.

Елена Терзиева е един от създателите на най-голямата компания в сферата на холистичната грижа за здравето у нас – „Здравословен живот“. С дейностите, които развива, Елена има за цел не само да лекува хората, но и да ги научи да се грижат сами за здравето си чрез правилно хранене и водене на балансиран и щастлив живот. През годините тя е реализирала това благодарение на синергичната връзка между Био-супермаркет , медицински център с направление холистична медицина и диагностика, внос и дистрибуция, кетъринг, детска градина, уъркшопи, обучителни семинари и други дейности. Като завършек  на своята дейност и в унисон с процесите на израстване на обществото, става един от съоснователите на Холистичен Център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО, извествен със своя уникален метод ГЕНЕЗИС, който оказва трайно и дълбоко влияние върху развитие на индивида в здравословен, социален, психо-емоционален и духовен план.

Елена Терзиева е завършила социология в Софийски университет, но през целия си живот е водена от стремежа да помага на хората и да ги обучава как да се грижат за своето здраве. Затова тя предприема нелеката мисия да популяризира здравословните и Био храни и продукти, както и холистичния подход към здравето. В тази връзка тя провежда редица лекции и беседи, в които споделя придобитите от нея знания, наученото от лекарите-специалисти в медицинския център и най-вече личния си опит в здравословното хранене и лечение. През 2014г. Елена Терзиева, посещава курса на проф. д-р Олга Бутакова към Академия на здравето (Москва). Обучава се в Institute for Integrative Nutrition от светила като Дейвид Улф („Суперхраните“) и Бари Сиърс („Зоната“). Кулинар по наследство, Елена обожава да приготвя лесни и вкусни здравословни ястия,  които с удоволствие демонстрира в нейните кулинарни ателиета. Като социолог и нутриционист, в своята практика Елена установява неразривната зависимост между здравословното състояние и сложните социални отношения между хората, затова вплита в своите методи не само знания за здравословния живот, но и практически методи за изграждане на правилни и хармонични взаимоотношения, както и успешна комуникация.

„Вече не е тайна, че болестта в човека възниква първо на психо-емоционално ниво, затова ние трябва да полагаме комплексна грижа за здравето си. Съчетаването на здравословно хранене, физическа активност, позитивно мислене, хармонични социални отношения, медитация и релаксация, помагат на човек да осъзнае скритата сила, която притежава, а това допринася не само, за да се чувства по-здрав и щастлив, но и да постигне личностно усъвършенстване и успехи в живота.“

Напишете коментар