Стартира нов Курс за правилно хранене

ян. 11, 2016   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Здраве, Курсове и семинари  //  No Comments

Мили приятели, с удоволствие ви съобщаваме, че от 04.02.2016г. стартира нов Курс за Правилно хранене в гр. София. По празниците, с настъпването на Новата Година, всички си обещахме, че ще започнем нов, по-здравословен начин на живот, ще влезем във форма, ще свалим излишните килограми… Така ли е и с вас?

Е, това е една неповторима възможност да го направите професионално, мотивирано и безопасно. Предлагаме ви това да стане под вещите инструкции на д-р Татяна Николова и с помощта на групата – участниците, които също са на вашата вълна.

Този курс ще Ви помогне:

 • Да подобрите хранителните си навици и да нормализирате храненето си.
 • Да отслабнете безопасно и да контролирате теглото си. Да постигнете фигурата на мечтите си!
 • Да подобрите здравето си – да сте бодри и енергични, да предотвратите развитие на болести!
 • Да подобрите външния си вид и самочувствието си. Да се чувствате красиви и щастливи!

Какво включва курсът?

 • Курсът продължава 10 седмици – 2,5 месеца. Това време е необходимо за промяна на хранителните навици и за постигане на трайни резултати.
 • Курсът включва 10 интерактивни занятия. Веднъж седмично, в продължение на 2 часа, ще научавате нови знания за храненето и ще получавате съдействие и подкрепа, за да изградите правилни навици.
 • В началото и в края на курса ще Ви се направи изследване с Танита – анализатор за композиционен състав на организма и ще се установи вашето тегло, процентно съдържание на мазнини, мускулна маса и вода в организма, костна маса в кг, индекс телесна маса, дневен прием калории, метаболитна (биологическа) възраст, висцерални мазнини.
 • Ще Ви се изготви индивидуална програма със здравословни продукти на Coral Club за корекции на нарушенията, изявени при изследването с Танита.

По време на курса ще имате личен консултант и заедно ще обсъждате какво сте променили, какво сте изпълнили и какви резултати имате до този момент, какво предстои да направите.

 • Ще научите, ще дегустирате интересни, лесни и вкусни здравословни рецепти.
 • Група от 20-30 човека. Приятната атмосфера, подкрепата на цялата група, ще ви помогне да останете фокусирани и дисциплинирани за постигането на желаните резултати.
 • В края на курса – сравняване измерените ваши показатели с първоначалните, изводи, напътствия и награда за участника с най-добър резултат по всички показатели.
 • В началото и в края на курса ще има томбола с награда – Изследване с Оберон с отстъпка 50% (от 80лв. на 40 лв).

График на занятията:

Дата

 

Ден в седмицата Час Тема на занятието
4.02 четвъртък 18:30 Изследване с Танита.

Какво е „код на клетката” и комплексен подход към здравето?

Томбола.

11.02 четвъртък 18:30 Водата и нейната роля за здравето.

 

16.02 вторник 18:30 Защо трябва редовно да прочистваме организма си?

 

1.03 вторник 18:30 Какво представляват протеините и за какво са нужни?

 

10.03 четвъртък 18:30 Мазнините – полезни и вредни. Защо диетите не действат?

 

17.03 четвъртък 18:30 Видове въглехидрати и гликемичен индекс.

 

24.03 четвъртък 18:30 Какво е обмяната на веществата?
31.03 четвъртък 18:30 Важността на антиоксидантите.

 

7.04 четвъртък 18:30 Как да формираме в децата навици за правилно хранене?

 

14.04 четвъртък 18:30 Как да забавим остаряването?

Изследване с Танита и отчитане на постигнатите резултати.

Награждаване участника с най-добър резултат по всички показатели.

Томбола.

Подробна програма – график ще получите в началото на курса.

Място на провеждане:

гр.София, жк Лозенец,

ул.“Кръстьо Сарафов“ №2,

Йога Център „Урусвати“.

Трамваи: 10, 12, 18 – спирка пл. Журналист

Автобуси: 72, 76, 94, 204, 604 – спирка ул. Граф Игнатиев/от Орлов мост/

Метро: стадион „Васил Левски“

Цена на курса – 250 лв..

Срок за записване – 22.01. Срок за внасяне на сумата – 30.01.

Допълнителна опция: Допуска се участие в едно занятие – 25 лв.

За информация и записвания: 0889 901 660 или 0899 022 521

Курсът се очаква с голям интерес! Тъй като местата са ограничени, не закъснявайте, вземете решение!

Запишете се сега!

~~~~~

Д-р Татяна Николова е родена на 7 февруари 1957 г. в Украйна. През 1983 г. завършва Харковския Медицински Университет и започва лекарската си практика като педиатър в гр. Червен Бряг. Една година по-късно се прехвърля в Спешен Център в гр. Плевен, където работи 10 години.

Като дете боледува често и лошо – 11 бронхопневмонии, многобройни гнойни ангини със ставни усложнения, язви на стомаха и дванадесетопръстника като последица от лечението на артрита. Лекарската й практика, обаче, не й дава отговор на многото въпроси, свързани със здравето й. В последствие й се появяват нови заболявания, като нестабилна стенокардия, микроинфаркт. През всичките тези години др Николова упорито търси отговор на въпросите: “Какво е да си здрав? Доколко стабилно е това състояние? Как да го поддържам?”

Когато възможностите на конвенционалната медицина се изчерпват, започва да изучава алтернативна медицина. Колкото повече и по-задълбочено учи, толкова по-ясно разбира, че същността е в простите неща – кислород, дишане, храна, почивка, начин на мислене. Прилагайки частично тези принципи, получава частични резултати.

Започва упорито, последователно и дисциплинирано да прилага методите на алтернативната медицина – хранителни добавки, билкови препарати, както и позитивни утвърждения, методите на Силва, Луиз Хей, д-р Синелников, Норбеков, компютърна диагностика и честотни терапии с Оберон и други. И резултатът, макар и бавно, започва да се появява. Трябват й 3 години, за да получи абсолютен и стабилен резултат, както и да научи тайната на равновесието. Тя е равносилна на дефиницията на здравето.

По-късно започва да лекува по този метод и, за нейна радост, това се превръща в основната й лекарска практика. Завършва многобройни задълбочени курсове по алтернативна медицина, както и по нутрициология (хранене на клетката) – едно от най-важните условия, за да сме здрави.

Нейни основни „помощници” в работата са продуктите на Coral Club International. Тя работи с био-резонанс Оберон и всеки желаещ може да се запише за преглед. След диагностиката с този уред се разпечатва епикриза, представяща пълното функционално състояние на целия организъм, посочват се и най-подходящите за всеки конкретен случай лекарствени средства, хомеопатични препарати и биологичноактивни добавки към храната на натурална основа и се постигат много по-добри резултати при профилактиката и лечението, за дълготрайно здраве, радост и благоденствие в живота.

„Убедена съм, че здравето е ценност, която може да се съхрани само тогава, когато сме информирани.”

 Д-р Татяна Николова

Напишете коментар