Пътешествия

авг. 8, 2012   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Туризъм  //  No Comments

Това не е просто Туризъм. Не е просто обиколка и разглеждане на забележителности.

Предлагаме ви истинско изживяване и пътуване във и отвъд времето и пространството.

Знаем, че всеки, който обича да пътува и да изучава, би предпочел да се запознае издълбоко с това, което мегалитните камъни, древните светилища, замъците, пещерите или реките, могат да му предоставят. Ние също сме любознателни и неуморни да търсим онази дълбока истина, която се крие от окото на обикновения турист. Красотата и величествеността на нашите храмове и природни забележителности е очевидна и може да предизвика само възхищение, но има и неща, които остават незабелязани за окото: скрити послания, тайни места за медитация, зони със засилена енргийност, лечебна вода и други. Ето тези неща можем заедно да разкрием и да изпитаме.

Земята ни има богатства и дадености като: красива природа, на която можем да се наслаждаваме четири сезона; лечебни води и минерални извори; древно познание и култура, очакващи да бъдат разбрани; енергийно заредени полета, които могат да лекуват и даряват сила. Разработихме три направления, чрез които можете да се възползвате от даденостите на страната ни.

Тур-семинари

Тур-семинари – кратки пътувания, предимно през уикенда, с цел запознаване с есенцията на заложеното познание и енергетиката на местата, в специално проучени от нас обекти. В 2 или 3 дни сме успели да съчетаем посещение на максимален брой обекти, почивка в тих, спокоен хотел сред природата и изследване на вашата аура с последен клас Аура камера. Това е начинът да направите своята първа стъпка ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО.

Био-енергиен туризъмБио-енергиен туризъм – това са неколкодневни или по-продължителни турове, обиколки на селектирани места, чрез редуване на природни, археологически и културни обекти. Едно дълготрайно откъсване от ежедневието, за да бъде съхранена енергията и придобитите познания за по-дълго време. Можем да разработим за вас и вашите приятели, колеги или партньори обиколка, включваща беседи, уъркшопи и изследване на аурата с последен клас Аура камера.

Спа и възстановяване

Спа и възстановяване – почивки с различна дълготрайност, според вашите нужди и желания в проверени от нас комплекси с минерална вода в екологично чиста среда, с възможност за разходка сред природата, плаж или зимни забавления. В комплексите ще бъдете посрещнати от лекар-физиотерапевт и имате възможност да получите здравни процедури със специализирана апаратура, както и да ползвате оборудван спа център с минерална вода.

Напишете коментар