2016: Година на Огнената Маймуна. Как ще повлияе на вашия живот?

февр. 9, 2016   //   от ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО   //   Статии  //  No Comments

Годината на Маймуната започва на 08.02.2016г. заедно с Новолунието във Водолей, точно в 16:39ч. Китайската Нова Година настъпва при второто Новолуние след Зимното Слънцестоене.

КАК ГО ПРАВИ МАЙМУНАТА

Годината на Маймуната е идеална за квантов преход във Вашия живот! Сега е времето да разбъркате нещата, да направите промяна и да поемете по нов път. Поемете от ентусиазма и енергията на Маймуната, където рисковете водят до успех и всичко е възможно. Дори и най-амбициозните планове могат да бъдат успешни. Ще има изключително много действие и предизвикателства, за да ви държат постоянно ангажирани. През годината на Маймуната е напълно нормално да вършите нещата в движение. Само не бъдете наивни и не се доверявайте на погрешните хора, защото хитрата маймуна ще обере всички ядки и ще ви остави само празните черупки.

Тези, които са родени в години на Маймуната (1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016) за умни, прецизни, находчиви и забавни. Прекрасно е да бъдеш с тях, защото винаги е забавно, те са креативни и носят онази блещукаща енергия, която само Маймуната може да излъчва. Маймуната предоставя сериозен потенциал за лидерство и също като най-добрия си приятел, Драконът, не би позволила на никого да ѝ казва какво да прави. Маймуната няма задръжки и рядко се притеснява от каквото и да било, изразява се свободно и безстрашно върви напред в живота.

В допълнение на острата си бдителност, Маймуната притежава и физическа издръжливост. Маймуната е добра в работата с ръце, има умения и е сръчна в работата с машини, притежава природен технически талант и лесно изработва нови концепции. Невероятно всичко можеща, маймуната е би могла да прави всичко! Във взаимоотношенията Маймуната обича романтиката, много е чувствителна и щедра. Но може да бъде непостоянна, да бъде страстна или да охладнява, а също и да се отнася към връзките като към игра. Но всички обичат Маймуната, а раждаемостта в Азия скача драстично в годината на Маймуната.

От петте елемента Огън, Земя, Метал, Вода и Дърво, това е годината на Червената Огнена Маймуна. Червено означава: Старт! Огънят дава страст, креативност и радост. Огнените типове са силни, динамични и умеят надмогват болести и препятствия. Просто внимавайте да не тръгнете срещу себе си през тази година, особено през летните жеги. И се опитайте да успокоите онова, което будистите наричат „ум като маймуна“: скачащ от клон на клон, грабне банан, обели го, хапне… и го пусне. Тогава скача на следващия клон, хваща банан, обелва го, отхапва и го пуска в безкраен кръговрат. В момента, в който осъзнаете, че това, с което сте се захванали не е плодоносно, опитайте нещо различно, вместо да стоите на едно място и да се опитвате да анализирате миналото.

Годината на маймуната ще бъде много щастлива за всички, родени в такава година както и за приятелите на Маймуната: Плъх, Дракон и Змия. Енергията на маймуната може понякога да бъде проблематична за Тигъра. Маймуната съответства на зодия Лъв.

ЩАСТЛИВИ ЧАСОВЕ

В годината на Маймуната нещата се случват най-добре в часовете, които са ѝ любими: часовете на Плъха, на Дракона, на Змията и на Маймуната.

Плъх: 23:00 – 01:00ч.

Дракон: 07:00 – 09:00ч.

Змия: 09:00 – 11:00ч.

Маймуна: 15:00 – 17:00ч.

ВАШАТА СЪДБА В ГОДИНАТА НА ОГНЕНАТА МАЙМУНА

ПЛЪХ – Вие с маймуната сте най-добри приятели, заедно с Дракона. Сега животът може да бъде забавен и вълнуващ, пълен с лакомства и изненади, вдъхновени от Маймуната. 2016-та година на Маймуната е идеална да се сгодите или да се ожените, да започнете нови начинания или да създадете дете. Периодично отделяйте време, за да поспрете и да пренаредите или преобмислите нещата, когато се налага, особено в периодите на ретрограден Меркурий от 28-ми Април до 22-ри Май, от 30-ти Август до 21-ви Септември и от 19-ти Декември до 08-ми Януари 2017. А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? За Плъх, най-подходящ е друг Плъх, Дракон или Маймуна. Волът също е подходящ.

ВОЛ – Енергията на хитрата Маймуна внася оживление в рутината на Вола и годината на маймуната е прекрасно време, за да извършите някаква промяна в околното пространство. Но бързото темпо на Маймуната не е във Вашия стил. Волът предпочита бавното, стабилно и естествено движение. Но пък Волът уважава Маймуната, която поема рискове, добър лидер е и знае как да постига успех. Следващата година на Феникс (Петел) – 2017-та е Вашата щастлива година. А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? За Вола най-подходящ е също Вол, а също така и Змия или Петел. Също добре се разбира и с Плъх. Най-неподходяща е Овцата.

ТИГЪР – Маймуната е вашата противоположност. И все пак вие имате ползи от движението и оживлението в годината на Маймуната. Маймуната може да изкривява истината, така че мислете преди да хвърлите нещо в пространството. Не всички идеи си заслужава да бъдат изпълнени. А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? Най-подходящ за Тигъра е друг Тигър, Кон или Куче. Свинята също е подходяща. Най-неподходяща е Маймуната.

ЗАЕК – Маймуната предоставя много възможности, на които ще се зарадвате: пътешествия, социални събития, изискани вечери, панаири и фестивали. Наслаждавайте се на маймунската забава и изразявайте своята творческа страна. Почивайте си, ако се почувствате претоварени от толкова много дейности. Задължително е за чувствителния Заек да подреди офиса или жилището си по Фън Шуй още повече, че през годината на Маймуната ще имате нужда да поддържате баланс. А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? За Заека най-подходящ е друг Заек, както и Овца или Свиня. Кучето също е подходящо. Най-неподходящ е Петелът.

ДРАКОН – Това е Вашата щастлива година! Кажете „да“ на всичко! Майнуната е най-добрият Ви приятел (заедно с Плъха) така че ще ви хареса жизнената и вълнуваща енергия огнена година на Маймуната. Ще имате възможности за успех в бизнеса. Само избягвайте съдебни дела или каквито и да било законови неуредици. А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? Най-подходящ за Дракона е също Дракон, както и Плъх иили Маймуна. Петелът също е подходящ. Най-неподходящо е Кучето.

ЗМИЯ – Вие и Маймуната сте на една и съща вълна. Късметът е на Ваша страна тази година, особено през лятото. Ще продължи да ви преследва и през 2017-та, в годината на Петела. Все пак не предприемайте нищо, ако не сте сигурни, тай като Ян енергията през 2016г. може да бъде прекалено стимулираща за Ин енергията на Змията, дори и за родените през 1977г. огнени Змии. А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? Най-подходяща за Змията е друга Змия,както и Вол или Петел. Маймуната също е подходяща. Най-неподходяща е Свинята.

КОН – Огенанта Маймуна ви дава много активна Ян енергия, с която Конят процъфтява и и се вдъхновява. Година на приключения, нови пътешествия и вълнения. Само не позволявайте аферите да излязат от контрол през лятото. А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? За Коня най-подходящ е също Кон, както и Куче или Тигър. Овцата също е подходяща. Най-неподходящ е Плъхът.

ОВЦА – Успехът ще продължи да ви преследва от предишната година на Овцата. Но бързото темпо на Маймуната не винаги ви е по вкуса. В годината на Маймуната екстравагантността е на мода и хората се увличат по лукса. Затова старайте се да не изпадате в дългове, защото Овцата „яде хартийки“, което значи, че Овцата наистина знае как да харчи. Пътуването ще е основното нещо, особено през лятото, но го правете самостоятелно. А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? Най-подходяща за Овцата е друга Овца, както и Свиня или Заек. Конят също е подходящ. Най-неподходящ е Волът.

МАЙМУНА – Това е вашата година за действия! Всички сезони са късметлийски, но щастието ще ви се усмихне най-вече през Есента. Получавате всичко, благодарение на силната, огнена Ян енергия във Вашата собствена година. Отлично време да започнете нови начинания, да успявате в бизнеса и да правите големи промени.Търсете нови хоризонти чрез пътуване и приключения, като тази година рискът се възнаграждава с успех, а сдържаността ще води до загуби. Огнената година на Маймуната не е с Ин енергия, особено що се отнася до вас, а това е Ян година за посягане и вземане! А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? За Маймуната най-подходяща е друга Маймуна, както и Плъх или Дракон. Змията също е подходяща. Най-неподходящ е Тигърът.

ФЕНИКС (Петел) – Петел, Пиленце, Петле или Кокошка? Нека го наречем Феникс, който разполага с цял живот от възможности да бъде преобразен и прероден. Годината на Маймуната за Вас е време за вълнения, пътуване и трупане на опит. Подходящо е да поемате рискове и да откривате нови възможности. Пробвайте се и ще откриете много бързо кое върши работа и кое не си заслужава да продължавате. През 2017-та – годината на огнения Феникс, започвате нов цикъл. А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? Най-подходящ за Феникс е друг Феникс (ако не се изкълват един-друг), както и Вол или Змия. Драконът също е подходящ. Най-неподходящ е Заекът. През годината на Феникса 2017-та започва вашият нов цикъл на живот!

КУЧЕ – Годината на Маймуната ви дава енергия да довършвате нещата, а Кучето обича завършената работа. Има много движение и лична ангажираност през тази огнена година на Маймуната. Тази нова енергия е вдъхновяваща за Кучето, но може да ви направи прекалено ентусиазирани и нереалистични. Така че бъдете бдителни и отговорни, които са характерни черти за едно Куче, тъй като проектите ви може да не се развият, както сте ги планирали. Една година, в която да поддържате баланс и да не си позволявате крайности в поведението. Започвате нов цикъл в годината на Земното Куче през 2018-та. А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? Най-подходящо за Кучето е друго Куче, както и Тигър или Кон. Заекът е също подходящ. Драконът е най-неподходящ.

СВИНЯ – Годината на Маймуната може да ви вдъхнови да бъдете сърцето на компанията! Така че впуснете се във вихъра на събитията през тази година на Маймуната. Приемайте всички социални покани и пътувайте. Само поддържайте ясна визия за нещата и не позволявайте да ви подведат. Не позволявайте на хората да се възползват от вашата щедрост или да объркат любезността ви със слабост. А търсите ли своята Любов през годината на Маймуната? За Свинята най-подходяща е друга Свиня, както и Овца или Заек. Тигърът също е подходящ. Най-неподходяща е Змията.

Източник: www.susanlevitt.com

Напишете коментар